Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2007, 18:07   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Nereden, nereye?

Nereden, nereye?

Bu kader olsa gerek. İki ezeli rakipten Manchester United'in Premier League şampiyonluğu yolunda rahatladığı günde Leeds United sahasında Ipswich Town'la 1-1 berabere kalarak neredeyse üçüncü lige düşmeyi garantiledi.

Manchester United'in en yakın takipçisi Chelsea ile arasındaki puan farkını beşe çıkarıp Premier League şampiyonluğu yolunda rahatladığı günde Kırmızı Şeytanlar'ın ezeli rakibi Leeds United, Ipswich Town ile 1-1 berabere kalarak 88 yıllık tarihinde ilk kez üçüncü lige düşmeye bu kadar yaklaştı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında Cresswell'in golüyle öne geçmeyi başaran Leeds United 87'de Ipswich Town'un Lee ile bulduğu gole engel olamayınca 1 puana razı oldu.

2000 yılında Galatasaray'la UEFA Kupası'nda yarı final oynayan Leeds United şimdi eski günlerini mumla arıyor. Daha önce Elland Road'da Milan veya Barcelona gibi dünya devlerini ağırlayan Leeds United şimdi Cheltenham ve Gillingham gibi takımlarla mücadeleye hazırlanıyor.

Alex Ferguson'un Manchester United'de başardıkları taraftarını hep gururlandırdı ancak onlar kendilerine sorulduğunda en çok Leeds United taraftarı karşısında mutluluklarını göstermeyi sevdiklerini dile getirdiler. Bugün ise ezeli rekabet adına ortada bir şey kalmadı. Artık iki ekibin aynı ligde oynayacağı günler bile belki de hayal..
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla