Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-04-2007, 22:50   #1
kullanıcı86
 
kullanıcı86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Wink ADANASPOR LİGB DE!!!

MERSİNDE YAS ADANADA BAYRAM
3. futbol ligi 1. grupta golsüz berabere biten mresin büyükşehir belediyesi- Adanaspor maçının ardından Adanaspor ligb'ye yükseldi.


Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda, hakem Aktuğ Çırıkçı'nın maç bitiş düdüğünü çalmasının ardından, Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncuları çimler üzerinde yığılarak üzüntülerini belli ederken, konuk takım Adanaspor oyuncuları ise Lig B'ye yükselmenin sevinciyle birbirlerini kutladı.

Maçın ardından Adanasporlu futbolcuların soyunma odasına giden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, burada yaptığı açıklamada, ''Adanaspor bileğinin hakkıyla lig B'ye çıkmanın gururunu yaşıyor'' dedi.

Karşılaşma boyunca üstün bir oyun sergileyen Adanasporlu futbolcuları kutlayan Durak, ''Normal bir maç oldu. Her iki takım da kazanma arzusundaydı. Adanaspor eline geçirdiği fırsatları değerlendirseydi, karşılaşmadan galip ayrılabilirdi. Adanaspor Lig B'ye çıktığı için mutluyum'' diye konuştu.

Durak, Adanaspor'a, Adana Demirspor'un tesisleri gibi bir tesis yapacağını da sözlerine ekledi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Çalışkan da, soyunma odasında futbolcuları kutlayarak, ''Aldığınız bu başarıdan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki sezon da Lig A'ya çıkışınızı kutlamak isterim'' dedi.

Çalışkan ayrıca, Lig B'ye çıkmasından dolayı takıma 5 bin YTL prim verdiğini söyledi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Belediye Başkanı Azim Öztürk ise tarihi bir gün yaşadıklarını belirterek, aynı başarının önümüzdeki sezon da sürmesini temenni etti.

-ANNESİNE SARILARAK AĞLADI-
Bu arada, Mersin Büyükşehir Belediyesi oyuncularından Özgün Can Özgür, karşılaşmanın son dakikalarında girdiği ikili mücadele sonrasında ambulansla hastaneye kaldırıldı. Özgür, ambulansa bindirilirken annesine sarılıp, ''Lig B'ye yükselemedik anne'' diyerek, gözyaşı döktü.

Mersin Büyükşehir Belediyesi antrenörü Muzaffer Tozlu ise Lig B'ye yükselmek istediklerini, ancak bunu gerçekleştirecek galibiyeti elde edememenin üzüntüsünü yaşadıklarını bildirdi.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
kullanıcı86 Ofline   Alıntı ile Cevapla