Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2007, 15:21   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
"Kaka inanılmaz iyi bir oyuncu.."

"Kaka inanılmaz iyi bir oyuncu.."

Milan'ın golcü yıldızı Ronaldo, Rossoneri'den ve Brezilya Milli Takımı'ndan akadaşı Kaka'yı, "O inanılmaz iyi bir oyuncu" sözleriyle övdü.

Milan'dan Kaka'ya övgü dolu sözler..

25 yaşndaki Kaka şu anda birçokları tarafından dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor ve Ronaldo'nun eski takımı Real Madrid'in de transfer listesinde bulunuyor.

İtlaya'da Controcampo isimli televizyon programına katılan ve orada Kaka hakkında açıklamalarda bulunan Ronaldo, "O inanılmaz iyi bir oyuncu. Güçlü, hızlı ve çok yetenekli. Her zaman atağa yönelik oynuyor ve çok da iyi konsantre oluyor" dedi.

Real Madrid'in Kaka ile ilgilendiği hatırlatılması üzerine, bu konuya da değinen Ronaldo, "O'nun Milan'dan ayrılması gibi bir risk yok. Burada rahatı yerinde ve daha uzun süre Milan'da kalacağına eminim" dedi.

"Cristiano Ronaldo'yu mu yoksa Kaka'yı mı alırsın?" şeklindeki soruda da takım arkadaşını tercih eden Ronaldo, "Ben her zaman Kaka'yı tercih ederim. Ronaldo'nun da çok yetenekli olduğu kesin. Ama Kaka çok daha iyi konsantre olabilen ve daha yetenekli bir futbolcu" dedi.

Real Madrid'ten devre arasında geldiği Milan'da çıktığı 13 maçta 7 gol kaydeden Ronaldo, Rossoneri'deki tek sıkıntısını ise, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile bu sezon forma giydiği için Milan ile mücadele edemiyor olması, olarak gösterdi..
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla