Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2007, 15:25   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
INTER GALİBİYETLE KUTLADI!

INTER GALİBİYETLE KUTLADI!

Şampiyonluğunu geçen hafta garantileyen Inter, Empoli önünde 3-1'lik skorla galip geldi ve kupasını taraftarı önünde kaldırdı.. Milano ekibi tam 15 sene sonra masada değil sahada kazanılan şampiyonluğu doyasıya kutlarken, futbolcuların neşesi görünmeye değerdi..

İtalya Ligi Serie A'da bitime 4 hafta kala Roma ile arasındaki puan farkı 18 olan Inter, 18 yıl aradan sonra "gerçek" bir şampiyonluğun tadına vardı.

Geçen hafta çıktığı Siena deplasmanında 2-1'lik skorla gülen ve Roma'nın da Atalanta karşılaşmasından puansız dönmesiyle şampiyonluğunu garantileyen Inter, bu hafta ise taraftarı önünde kutlama yapıp kupasını kaldırdı!

Milano ekibinin Giuseppe Meazza'daki şampiyonluk kutlamaları maç öncesinde başladı.
Interli oyuncular çocukları eşliğinde katıldıkları eğlencelerde taraftarla bütünleşerek şampiyonluğu kutladılar. 90 dakikanın başlama vuruşundan önce de mavi ve siyah balonlar uçurularak şampiyonluğun keyfi çıkartıldı.

Daha sonra ise şampiyonluk kupasının kalkmasının önündeki son 90 dakika olan Empoli mücadelesi başladı.
Inter'in baştan sona üstün olduğu; Cruz, Recoba ve Stankovic'le de 3 gol bulduğu maçta, Saudati'nin tek karşılık sayısı ile mücadele 3-1 sona erdi.

Maç bitiminde ise statta harika görüntüler vardı.

Taraftarlar tezahüratları ile, futbolcular ise sahaya gelen çocuklarıyla şampiyonluğu kutladılar.

Kısa süreli heyecanlı bekleyişten sonra şampiyonluk kupasını da kaldıran futbolcular, uzun süre büyük bir sevinç yaşadıktan sonra, kupayı tribünlere götürdüler.

Dile kolay tam 18 sene sonra gelmişti bu başarı.
Geçen sezon Serie A'da yapılan şike soruşturmasının ardından son iki yılın şampiyonu olan Juventus'un kupalarının elinden alınması ile şampiyonluk Inter'e verilmişti. Ama Milano ekibi bu başarıyı içine tam olarak sindirememişti. Arkasından gelen sezon ise Inter'in bileğinin hakkıyla kazandığı 15. şampiyonluğu getirdi. Mancini'nin Inter'i, peş peşe ikinci kez yaşadığı şampiyonluğu bu kez doyasıya kutladı.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla