Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-04-2007, 15:27   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Milan dördüncülüğü cebine koydu..

Milan dördüncülüğü cebine koydu..

Milan Serie A'da Torino deplasmanında Seedorf'un golüyle 1-0 kazandı ve lig dördüncülüğünü büyük ölçüde garantileyerek Şampiyonlar Ligi maçı öncesi moral depoladı. Milan hafta içinde Manchester United'i San Siro'da konuk edecek.



Serie A'da bu sezon topladığı 56 puanla ligi ilk 4 içinde tamamlayıp gelecek sezon İtalya'yı Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeyi büyük ölçüde garantileyen Milan 34. hafta mücadelesinde Stadio Olimpico Generale'de 33 puanlı 14. Torino'ya konuk oldu.

Milan karşılaşmaya geçen hafta içinde oynadığı ve önümüzdeki hafta içinde oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçlarını da düşünerek en önemli yıldızı Kaka'dan yoksun çıktı. Sambacı mücadeleye yedek kulübesinde başladı.

Milan karşılaşmanın ilk yarısını 26. dakikada Hollandalı yıldızı Clarence Seedorf ile bulduğu golle 1-0 önde kapamayı başardı. Milan Teknik Direktörü Carlo Ancelotti değişiklik haklarını Gourcuff, Jankulovski ve Simic'ten yana kullanınca Kaka bu mücadelede forma giymemiş oldu. 90 dakika konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İşte Milan'ın kalan maçları:
Catania - Milan
Milan - Udinese

İşte Torino'nun kalan maçları:
Torino - Ascoli
Roma - Torino
Torino - Livorno
Inter - Torino
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla