Alıntı:
onurozgen´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş takımı bu futbolu bilinçli bir şekilde oynuyor. Çünkü ihtiyacımız iyi futbol değil 3 puan şu an.Ve çok disiplinli bir şekilde, mümkün olduğu kadar az pozisyon verip, az ama öz pozisyonu bulup, atıp kazanıyoruz. Bu takım 6 haftada 1 gol yemiş. Biraz da bundan bahsedelim. Fenerbahçe Denizli önünde kaç tane pozisyon buldu ne oldu, disiplinsizlikleri yüzünden 2 gol yediler, gitti 2 puanları.
Tigana'nın 1-0'lık Antalya galibiyetinden sonra gelen kötü futbol eleştirilerine şöyle bir cevabı vardı :
"Siz iyi futbol mu istiyorsunuz, yoksa şampiyonluk mu? İlk yarıda 4-4 biten Antalya maçında, bol gol atmıştık; ama 4 gol de yemiştik. Ve maç sonunda benim burada olmamam gerektiği söylenmişti. Şimdi ise böyle oynuyor ve kazanıyoruz. Ve ben de burada kalacağım." Buna nebze göre şerbet denir. Ne istediğimizi bir bilelim derim ben öncelikle... |
Kardeşim haklısın tabi önemli olan 3 puandır ama biz zaten maçlarda çok da gol pozisyonu weriyoruz hele fener maçında en az 5-0 bitebilirdi maç mazallah allah korudu..Hem o Antalya maçında adamlar biraz becerikli olsa 1-1 de bitebilirdi maç we dün sivasta son dakkada gol olmayabilirdi de gerçekten çok çok büyük bir şanstı bu iki maç we geçmişteki şanslarımızdan bahsetmiyorum.Beşiktaş takımı şansı sayesinde değil oynadığı futbolla rakip takımı sahasına kapatarak eze eze şampiyon olmalıdır benim korkum Tigana takımda kalırsa seneye bu kadar şanslı olabilirsek yine alacağımız 69-70 puan bile 3. olmamıza anca yeter..Kötü oynadıktan sonra maçı 1-0 almak bile çok zordur neyse son maçlar kaldı zaten Mustafa hoca gelecekmiş 4 hafta daha allah yanımızda olursa şampiyon oluruz arkadaşlar bunun için benişm gibi siz de bolca dua edin..