Alıntı:
wardaw´isimli üyeden Alıntı
feneri yenmek yenmemme meseleside değil arkadaşlar. bu futbolla şampiyonluğu hakediyormuyuz yada 104 yıllık tarihimizde bukadar kötü oynayıp şampiyonluk mücadelesi vermişmiydi. |
Şampiyonluğu hakkediyormuyuz cümlene tamamiyle katılmıyorum.. Futbolda adalet diye birşey yok hepimiz biliyoruz.. Bunu tüm dünya biliyor.. Ve en güzelinide avrupalılar yapıyorlar.. Adamlar bir kere gelip kaleye her eline geçen pozisyonları değerlendiriyorlar ve gollerini atıyorlar ki en önemliside bu.. Gerisi yalan bence.. Eğer hakkedip hakketmeme olayını futbolu iyi oynamakla bakarsak şuan Sakaryaspor şampiyon olmalıydı 4 takımdanda puanını aldı ve futbol oynarak.. Gönlümüz isterki tabiki mükkemmel oyun sergileyelim ama futbolun aynasında da farklı bir bakış aynısı var.. Ne olursa olsun MAÇI GALİBİYETLE BİTİR.. Bizimkilerde bunu becerebiliyorlar..
Basında haber alan bir takım başlıklar içinde kendi adıma söylüyorum.. Çekirge benzetmeleri... Önce kendilerini sorgulasınlar, onlar bir yorum yapar iki yorum yapar sonra ekmeksiz kalırlar ama 104 yıllık camiamız her daim devam ayakta kalır bizler sayesinde... Bence de onlar ekmek yediği kulübe böyle yakıştırmalar buluncaklarına medyada biraz daha söz sahibi olsunlar, BEŞİKTAŞ'ımızı haksız olduğu yerde bile haklı olarak savunma yapmalılar..
Bunu bi takım ezikler becerebiliyor ve insanlardaki holiganizm, fanatizm ruhlarını daha çok arttırıyorlar.. Kendi adıma konuşuyorum, basında gördüğüm o ezikbahçe yanlı haberleri için resmen çıldırıyorum...