Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2007, 08:59   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Havaya girenlere Tigana freni!

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Havaya girenlere Tigana freni!




Fenerbahçe ile puan farkının 2'ye inmesinden sonra takımda başlayan şampiyonluk havasına müdahale eden Beşiktaş'ın hocası, "4 maçı da kazanıp öyle sevinelim" dedi.



Tezahüratlar kızdırdı
Beşiktaş
'ta başlayan rehavet havası Teknik Direktör Jean Tigana'yı rahatsız etti. F.Bahçe'nin Denizli ile berabere kaldığının Sivas dönüşü uçakta pilot tarafından söylenmesinden sonra futbolcularının "Şampiyon Beşiktaş" tezahüratları yapmasına kızan Fransız hoca, tercümanı aracılığıyla tepki göstererek, "4 maçınız daha var. 12 puanı toplayın ondan sonra bu tezahüratları hep birlikte yapalım" diye konuştu.

Hüsran yaşamamak için
Şimdiden havaya girilmesinin sonunda hüsrana yol açabileceğinin altını çizen başarılı çalıştırıcı, "Şampiyon olmadık, sadece puan farkı 2'ye indi. Bu tür hareketlerin içine girmek de nereden çıktı. Önümüzde birbirinden zorlu maçlar var. Dikkatli olmak ve her maçımızı aynı ölçüde ciddiye almak zorundayız. Bunun dışındaki bir bakış açısı bizim için iyi sonuçlar doğurmaz" dedi.





Kaynak:Takvim
  Alıntı ile Cevapla