Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2007, 09:09   #45
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Müjde!
Click the image to open in full size. Zorlu Fenerbahçe derbisi öncesinde Beşiktaş'ta sakatlar iyileşiyor. Matias Delgado ve Koray Avcı'nın derbide forma giyebilecekleri öğrenildi.
01.05.2007


İkisi de hazır
Beşiktaş’ın şampiyonluk yolundaki en kritik karşılaşması, Fenerbahçe derbisi öncesinde sakatlardan müjde geldi. Rahatsızlıkları nedeniyle Sivasspor karşılaşmasında forma giyemeyen Matias Delgado ile uzun süredir takımdan ayrı kalan Koray Avcı’nın büyük bir ihtimalle derbiye yetişeceği haberi, Siyah-Beyazlılar’da büyük sevinç yarattı. Özellikle orta sahada çok önemli bir görev üstlenen Koray Avcı’nın derbide oynama ihtimali teknik direktör Jean Tigana’nın yüzünü güldürdü.

Derbiye tam kadro
Hafif sakatlıkları bulunan golcüler Mert Nobre ile Bobo’nun da tamamen iyileşecekleri ve İnönü’deki Fenerbahçe karşılaşmasına hazır olacakları ifade edildi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, “Tüm oyuncularımızın durumları iyi. Fenerbahçe maçı ve Türkiye Kupası Finali öncesinde eksiğimizin bulunmaması bizi mutlu etti” dedi. Ayrıca ceza sınırında bulunan oyuncuların da kart görmemesi, Siyah-Beyazlı takımda memnuniyetle karşılandı.

Rahman SAĞIROĞLU




Kaynak:Fanatik