Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2007, 13:28   #1
halukkesim
 
halukkesim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
4 Hafta Kaldı

Haluk KESİM[email protected]
Beşiktaşın şampiyon olmasına 4 hafta kaldı.

Pazar günü ligin en zorlu deplasmanına çıkan Beşiktaş, Tigana efendinin kadro dışı bıraktığı, at yarışı oynayan, hakkında atıp tuttuğu İbrahim Akın’ın son dakika golüyle kazandı.

Eğer bu gol şampiyon yapacaksa, yönetimin ve Tigana’nın hesap vermesi gerekir.

İbrahim Akın çok yetenekli bir futbolcu olabilir. Geleceğin yıldızı’da olabilir ama bu kafayla bu takımda olamaz. Daha önce bütün suçu İbrahim Akın’da bulurken, dün akşam maça çıkmasından sonra asıl suçlunun yönetim ve teknik adam olduğuna karar verdim. Eğer bir söz veriyorsan tutacaksın. Eğer İbrahim Akın kadro dışı diyorsan ve bunu teknik adamın diyorsa arkasında durup İbrahim Akın’ı Ümraniyede bırakacaksın. Tüm bunları yapmaz ve oyuncuyu kadroya aldırır, maça sokar birde üstüne bu oyuncu gol atarsa, teknik adamının işine son vereceksin.

Artık bu çağdışı futbolu oynatan Tiganayı göndermenin zamanı geldi. Beşiktaş şampiyon olsada geldi, olmasada geldi. İki kupayı alsada Tigana kesin olarak gönderilmelidir. Bunun kanıtı ise Sivasspor’un Beşiktaşla oyun içinde resmen dalga geçmesiyle kesinleşmiştir. Eğer Sivas maçı biraz ciddiye alsaydı ve nasıl olsa yeneriz düşüncesi içine girmeseydi belki Beşiktaş tarihi bir fark yemişti. İşte futbolun adaleti yok demiştik. Beşiktaş yine çekirge misali zıpladı ve 3 puanı kaptı. Eğer hala şampiyonluk isteniyorsa ve bu şampiyonluk İnönü stadyumundan geçiyorsa Sayın Yıldırım Demirören’in Tiganaya acil el koyması lazım. Çünkü bu takım Tiganaya rağmen şampiyonluğa koşuyor.

Fenerbahçe çok hayati iki puan kaybetti. Maçtan sonra bu yazıyı yazarken TV8’de “ Ve Goll” programını seyrediyordum. Göktuğ Sevinçli’nin bir sözü bence herşeye değerdi. “ Bu yöneticiler birgün gidecek. Bizler ve taraftarlar hep baki, ama attıkları bu nefret tohumları ne olacak?” Evet Göktuğ çok haklı, yönetici beyler veya bayanlar, işleri bitip kendi işlerine çekildiklerinde taraftarların aralarına serptikleri nefret tohularına bakıp kıs kıs gülecekler herhalde.

Fenerbahçe maçına gelince.
Sayın Zico’ya ve yönetime tek bir soru sormak lazım. Denizli’nin attığı iki golü Federasyon mu attı? Kezman’ı, Deived’i, Lugano’yu, Zico’yu Federasyon mu takıma getirdi? Nobre’yi federasyon mu sattırdı ? Beyler bence kendinize gelin ve ortamı bu kadar germeyin. Kaybedilenleri hedef şaşırtıp geçiştirmeyin. 100 yıllık bir klübe bu tavırlar hiç yakışmıyor. Federasyonun ne yapıp yapmadığını bilemeyiz ama, bildiğimiz tek şey, Lig Tv’nin kameralarının kabloları kesildi, Ricardinho dövüldü, Sayın Yıldırım Demirören’e küfür edildi. İşte size müthiş güvenli, çağdaş, modern, efendi Şükrü Saraçoğlu stadı.

Pazar günü Lig Radyo’da ki programıma Şinasi bey katıldı. Kendisi Derya Demirel’in eşi. Derya hanım ise 27 yaşında iki çocuk annesi ve Lenf kanserine yakalanmış. Bizlerin yapması gereken tek şey ilik nakli için gereken 100.000 YTL’ li bulmak.

Tek yapmamız gereken duyarlı davranıp,Valilik denetiminde bu amaca yönelik olarak açılmış olan (havale masrafı falan yok) hesaplardan birine sadece 1 YTL yatırmak. Hesap numaralalrını öğrenmek için Derya DEMİREL adresini ziyaret edebilirsiniz.

Her Pazar Lig Radyo’da buluşmak üzere… GENÇTÜRK HABER
halukkesim Ofline   Alıntı ile Cevapla