Alıntı:
Spec!al!st´isimli üyeden Alıntı
Eger Rico hakaten ona küfür etmisse, aurelionun öyle yapmasini anliyorum, bu destekliyorum degildir, cünkü bana veya daha kötüsü aileme küfür edilirse bende dalararim.
Demel istedigim, biz orda degildik ve neler oldugunu bilmiyoruz, ve bilmedigimiz icinde erken karar vermeyin, yakismaz. |
eğer lerle yorum yapma arkadaşım. feneri tanımayan mı var haklı çıkmak için her türlü iftirayı atar bunlar. fenerin yalanlarının yenisi değilki bu.
tümerle ilgilenmiyoruz dediler bir gün sonra imza attılar. başkanları gidiyorum dönmem dedi. 1 hafta geçmeden geri döndü.verilecek ilk penaltıyı taca atacağız dediler golü attılar. şimdi gündemi değiştirmek için ligden çekileceğiz dediler o da yalan çıktı.
Sen de nasıl Beşiktaşlıysan anlamak zor. peki sen ordamıydın o zaman belki küfretmiştir vs. filan.
gerçeklere yorum yap. adamın yumruk yediği ni gördük. ama küfrettiğini gördük mü. biz eldeki gerçeklere göre yorum yapıyoruz. varsayımlarla yorum yapma. yada konuyu beğenmediysen bu konuya bir daha girmezsin olur biter.
ha senin gibi 100 de 1 muhaliflere rastlamak ta mümkün. 100 kişiden 99 u derki evet ispatlandı dünya yuvarlaktır. ama illaki bir tane muhalefet çıkacakya senin gibi.oda diyecekki hayır dünya dört köşe. sen burda yorum yazma ya aurellonun avukatlığına soyun.
EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ. VE EN BÜYÜK
GERÇEK BEŞİKTAŞLILAR. (anlayana)