Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2007, 11:24   #3
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Küçük kulüp böyle olur!

Liverpool kaptanı Steven Gerrard, dün gece oynanan maçta harika bir performans sergileyen ve iki penaltı kurtaran kalecileri Jose Reina'ya övgüler yağdırdı.
Gerrard, "Dünyanın en iyi kalecisine sahibiz. Liverpool'a gelmeden önce onun penaltı kurtarışlarını seyretmiştik yani her şeyi biliyorduk" dedi.
Arjen Robben ve Geremi'nin penaltılarında gole izin vermeyen İspanyol kaleci, Liverpool'un Avrupa Kupaları tarihinde yaşadığı 12. penaltı atışlarından 11. zaferini elde etmesinde başrolü oynadı.
Başarılı futbolcu sözlerine şöyle devam etti; "İki ya da üç oyuncu her gün penaltı antrenmanı yapar. Penaltı atışlarında kendimize güvenimiz tamdı çünkü biz dünyanın en iyi kalecisine sahibiz. Dün gece olduğu gibi, Pepe penaltılarda her zaman iyiydi."
Liverpool kaptanı, maçtan önce Jose Mourinho'nun Liverpool'un 'tarih canavarı' olarak kubul etmemesi ve kulübü küçük görmesinin takımı daha fazla motive ettiği söyledi. "Herkes basında çıkan haberleri okuyor doğal olarak. Jose Mourinho İngiliz futbolu adına bir kazançtır ancak açıklamaları her şeyi berbat ediyor. Tarihimizi övmesi ancak artık eski Liverpool yok demesi ve bizi küçük bir kulüp olarak adlandırması bizi güldürüyor. Bunlar gerçekten saygısızca açıklamalar. Son üç yılda 2 Şampiyonlar Ligi Finali, küçük bir kulüp için hiçte fena sayılmaz değil mi? Bizi küçük takım olarak adlandırması gerçekten çok saygısızca."
Steven Gerrard, Milli takımdan arkadaşlarına da değinerek, "Maçtan sonra yanıma gelip, bize başarı dileyen Frank Lampard ve John Terry'yi bu davranışlarından dolayı kutluyorum. Gerçekten muhteşem bir duyguydu. Finalde bize başarı dileklerine karşılık ben de onlara şapka çıkarıyorum" diye sözlerini tamamladı.

02.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler