Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2007, 12:16   #9
Spec!al!st

Spec!al!st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
ŞAHKARTAL´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen de nasıl Beşiktaşlıysan anlamak zor. peki sen ordamıydın o zaman belki küfretmiştir vs. filan.
gerçeklere yorum yap. adamın yumruk yediği ni gördük. ama küfrettiğini gördük mü. biz eldeki gerçeklere göre yorum yapıyoruz. varsayımlarla yorum yapma. yada konuyu beğenmediysen bu konuya bir daha girmezsin olur biter.
Tamam yazdigimi bir daha oku ve anla! Ben kimsenin avukatligina soyunmuyorum sadece ne olup bittigni yüzde yüz bilmedigimiz icin, böyle kararlara varmayin. Yumruk atti, orasi tamam. Yukardaki saydiklarimda futbolcu tartakladi, onlar baska mi yapti yani? Hayir kendilerine Hakaret edildi, olay alevlendi ve birbirlerine girisdiler. O zaman onlar da görevlerinden cikartilsin. Benim bildigim burasi bir forumdur, herkes ne isterse Forum kurallarina aykiri olmadan, küfür etmeden, veya baskalarini kirmadan düsüncelerini yazar, cünkü Forumlar düsüncelerden yasar, ve herkesin düsüncesi, seninle veya baska 3-4 kisiyle ayni olmayabilir, yinede senin gibi agresif veya provokatif tavir takinmaya gerek yok.

Peki böyle sorayim, ben sana ve ailene (ki bilmiyoruz Rico etti mi) küfür etsem, sen ne yaparsin? Herhalde benimle bir diskusyon baslamazsin. Yapimiz böyle. Herhalde girisirsin, ve kendini hakli görürsün, hukuksal yönden ama cezayi yersin. Ve yukarida dedigim gibi, bunu destekliyor demek anlamina gelmiyor, sadece yumruk görüyoruz ve bence 4-6 mac ceza almasi lazim. Benim demek istedigim, neden atti o yumrugu? Eger hakikaten küfür yüzündense senin istedigin gibi millilerden atilmayi hak etmez. Eger buna katilmiyorsan, güzelce yaz, ve neymisde en büyük gercek bjkliler, ve 100 ün 99 diye atma.
O RLY? YA RLY! NO WAI!
Spec!al!st Ofline   Alıntı ile Cevapla