Alıntı:
vdtbjk´isimli üyeden Alıntı
geçen perşembe gecesi fenerin gol attığı zaman iki fenerli vardı kulağımın dibinde goll diye bi bağırma sesi geldi fanatik olduğumu biliyorlardı Allahıma dua et sadece bir gol diye dk 103 gösteriyorduki dualarım kabul oldu o an kendimi kaybettim herkes gol diye bağırdı ben sustum herkes sustu ayağı kalktım ve tüm kahvehane beni izliyo kendimden geçmiş bi vaziyette bana yakışmayan küfürler bile ettim Allah dualarımı inşallah cumartesi geceside kabul edecek.. |
Maçta Dk. 88 ben artık fenerin yenilmesi ve berabere kalması için dua ediyorum. Kahvehanedeki bütün fenerlilerin beşiktaş berabere kaldı diye dalga geçmeleri beni sinirlendirsede bişey diyemiyorum.İçimde de hala kazanma umudu var ''allahım nolur sadece bir gol... fener çok kazandı bu şekilde biz neden kazanmıyalım'' diyorum. derken Dk 93 Rico paşa ibrahim akına verdiği mümekkem pası ibrahimin değerlendiremeyeceğini zannederken gözlerimi yırtarcasına bakıyorum. Allahım inşallah top dışar gitmez diye dua ederken Ggoooooooolllllllll.. Oleyyyyy Oleyyyy Oleyyyy Oleyyyyyyyyyyy Şammpiyooonnn Beşiiikkktaşşşşş.....Oleyyyyyy Oleyyyy Oleyyyy Oleyyyyyyyyyyy Şammpiyooonnn Beşiiikkktaşşşşş. diye bağırmak geldi içimden kahvehanenin ortasında ama kendimi tuttum. Maç bitmeden fenerlilerin homurdanmaları içinde çııktım kahvehaneden içimde büyük seviç,mutlluk vardı. Varmı insanın bu kadar mutlu eden başka bişey yaa.