Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 14:07   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Burası Ümraniye


Burası Ümraniye
Click the image to open in full size.
Beşiktaş’ta Matias Delgado fırtınası esiyor. Arjantinli futbolcu Türkiye’deki en formda dönemini yaşıyor. Siyah-Beyazlı tribünler derbiyi bekliyor. Biletler sadece 1.5 saatte tükendi. Ancak bir de kötü haber var... Son haftaların en formda ismi Serdar’ın cumartesi forma giymesi zor gözüküyor.
vedat haber ajansı


Dev maça iki gün kala Kara Kartal'da sıcak gelişmeler yaşanıyor...

Dikkat Matias geliyor
Basel'den sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Matias Delgado, üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligin ilk yarısında isteneni verememişti. Zaman geçtikçe sıkıntılarını aşmayı bilen Arjantinli futbolcu, Antalyaspor filelerine bıraktığı mükemmel golle klasını ortaya koymuştu. Kritik Sivasspor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen 10 numaralı yıldız, zorlu Fenerbahçe karşılaşması öncesinde tamamen iyileşti. Derbi hazırlıklarının tüm hızıyla sürdüğü Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gündem konusu da Matias Delgado... Antrenmanlarda müthiş bir performans sergileyen Arjantinli, Fenerbahçe maçında teknik direktör Jean Tigana'nın en büyük kozu olacak.

Dev derbi kapalı gişe
Mayıs 2007 Cumartesi günü saat 21.00'de nefesler tutulacak, gözler İnönü Stadı'nda olacak... Şampiyonluk yolunda büyük önem taşıyan derbi maçının biletleri adeta jet hızıyla tükendi. Dün sabah saat 10.00'da satışa sunulan biletler, yaklaşık bir buçuk saatte sahiplerini buldu. Maç biletlerinin satıldığı biletix gişelerinin telefonları ve internet sitesi, bu süre içerisinde kilitlendi. Birçok Siyah-Beyazlı futbolsever, gişelerden eli boş ayrıldı. Cumartesi günkü zorlu karşılaşmada 32 bin kişilik İnönü Stadı'nın tamamen dolması bekleniyor. Derbi biletlerinin ücretleri 50 YTL ile 600 YTL arasında değişiyor. Yetkililer, karaborsacılara karşı taraftarları uyardı ve biletlerin gişelerden alınmasını istedi.

Serdar Kurtuluş şoku
Sivasspor karşılaşmasında sağ dizine darbe alan Beşiktaş'ın genç yıldızı Serdar Kurtuluş, Ümit Milli Takım'dan affını istemişti. Önceki günkü antrenmana da katılmayan genç futbolcunun derbide forma giymesi de tehlikeye girdi. Dünkü çalışmada sadece düz koşu yapan Serdar için teknik heyet ve sağlık ekibi de seferber oldu. Bugün bir dizi testten geçirilecek olan 20 yaşındaki genç futbolcu hakkındaki son karar maç günü verilecek. Koray Avcı'nın yokluğunda orta sahada tek başına mücadele eden Serdar, ortaya koyduğu başarılı performansla göz doldurmuş ve A Milli Takım formasına adaylar arasında gösterilmişti.
Orhan YILDIRIM

Kara Kartal taktik çalıştı
Beşiktaş, Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Jean Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk yarım saati basına açık olan idmanda, Siyah-Beyazlı futbolcular kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç oynadı.Beşiktaş, bugünden itibaren basına kapalı yapacağı çalışmalarla Fenerbahçe maçı hazırlıklarına devam edecek. Bu arada Siyah-Beyazlılar'ın antrenmanını Bozöyük İlköğretim Okulu’ndan gelen bir grup öğrenci de izledi.
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla