Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 14:13   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
ŞAMPİYON OLUCAZ...

‘Şampiyon olacağız’
Click the image to open in full size.
Sivas fatihi İbrahim Akın, “Biz bir ekibiz, sıkıntılar yaşanabilir. Şimdi sorun yok, hep birlikte hedefe kilitlendik, şampiyon olacağımız günü bekliyoruz” dedi.
03.05.2007


'Çok çalıştım çok!'
Beşiktaş'ın ecel terleri döktüğü Sivasspor karşılaşmasında 90+2. dakikada attığı golle takımına hayat veren İbrahim Akın, kulübün resmi sitesine konuştu. Bir dönem PAF takımına gönderilen Akın, "Zor günler geçirdim. Kadro dışıyken de çok çalıştım. Bana ihtiyaç olacağını biliyordum. Takım arkadaşlarımdan özür diledim. Bazen ufak tefek sorunlar yaşanabilir. Önemli olan sıkıntıları aşmak. Biz sorunları çözdük. Sonuçta tüm arkadaşlarım beni seviyor, ben de onları... Uyumlu bir şekilde hedefe kilitlendik, şampiyon olacağımız günü bekliyoruz" ifadesini kullandı.

'Kendime güveniyorum'
Eşinin hamile olması nedeniyle sorunları eve taşımadığını söyleyen Akın, "Zor günlerimde genellikle dışarıda vakit geçirdim. Eşim her zaman arkamdaydı. Menacerimiz Ali Gültiken de hep arkamda oldu. Sivas maçında attığım golle yeniden doğdum. Kendime çok inanıyorum. Oyuna girerken, 'Murat ağabey gol atacağım, sana geleceğim' dedim. Umarım gerçekten şampiyonluğu getiren gol olur. Artık her geçen gün şampiyonluğa daha çok inanıyoruz. Takımdaki hiçbir arkadaşımız derbide puan kaybetmeyi aklından bile geçirmiyor" diyerek iddialı konuştu.


VeDaT haber ajansı
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla