Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 14:50   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
DEMİRÖREN SERT ÇIKIŞ..

Başarısızlıklarını gizlemeye çalışıyorlar
A.A 3 Mayıs 2007
Click the image to open in full size.Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ”Beşiktaş iki kulvarda birden şampiyonluğa koşarken paniğe kapılanlar, hem Beşiktaşımızı, hem de futbolun içerisindeki tüm organları lekeleyerek, kendi başarısızlıklarını gizleme çabasındadır” dedi.

Siyah-beyazlı kulübün aylık resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin yarın piyasaya çıkacak mayıs sayısında yazısı yer alan Yıldırım Demirören, “Artık Türk futbol kamuoyunun çok sıkıldığı bu tarz gündem değiştirme çabalarının nafile olduğu, sezon sonunda bir kez daha görülecektir” diye görüş belirtti.
Demirören, taraftarlara yönelik yazısında şu ifadeleri kullandı: “Tertemiz mazimizle, fair-play anlayışı içerisindeki mücadelemizle, asla vazgeçmediğimiz ilkelerimiz ve tavizsiz sürdürdüğümüz Beşiktaşlılık duruşumuzla, iki kupada da hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hedeflerimizden geçtiğimiz yıl kazandığımız Fortis Türkiye Kupası'nın yarı finalinde, Fenerbahçe'yi alnımızın akıyla eleyerek, kupanın bir ucundan tuttuk. Ezeli rakibimizle yaptığımız yarı final mücadelesinin her iki ayağında da her türlü tahrikle en üst seviyeye tırmandırılmaya çalışılan gerilime rağmen, kendisine yakışır tavrı sergileyen, centilmence davranarak tüm Türkiye'nin takdirini kazanan büyük Beşiktaş taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum. Futbol takımımızın sizlerin desteği ile finalde de Beşiktaşımıza yakışan mücadeleyi sergileyerek, Fortis Türkiye Kupası'nı bir kez daha müzemize taşıyacağına inancım tamdır.”

“KENDİ BAŞARISIZLIKLARINI GİZLEME ÇABASINDALAR”

Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı takımın lig ve kupada şampiyonluğa giderken, paniğe kapılanların, hem Beşiktaş'ı, hem de futbolun içerisindeki tüm organları lekeleyerek, kendi başarısızlıklarını gizleme çabasında olduklarını savundu.
Demirören, şunları kaydetti:

“Şampiyonluk ve kupa maratonunda sona yaklaşılırken, bazı çevrelerce bildik oyunlar oynanmaya çalışılmaktadır. Beşiktaşımız, camia olarak bütünleşmiş bir halde, fair-play çerçevesinde mücadelesini sürdürerek, iki kulvarda birden şampiyonluğa koşarken paniğe kapılanlar, hem Beşiktaşımızı hem de futbolun içerisindeki tüm organları lekeleyerek, kendi başarısızlıklarını gizleme çabasındadır. Mazisinde en ufak bir şüphe dahi bulunmayan büyük Beşiktaş camiasını karalamaya çalışanlar bilmelidir ki, 104 yıllık bu dev çınar 'Şerefi ile mücadele edip, Hakkı ile kazanmayı' ilke edinmiş, rakibine saygı göstermeyi bile 'zayıflık' addetmiş bazıları gibi asla kazanma yolunda kirlenmeyi kabul etmemiştir. Tarih bu dimdik duruşun örnekleri ile doludur. Artık Türk futbol kamuoyunun çok sıkıldığı bu tarz gündem değiştirme çabalarının nafile olduğu, sezon sonunda bir kez daha görülecektir.”

“ZAFER HABERLERİMİZİN DEVAMI GELECEK”

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah-beyazlı kulübün sadece futbolda değil, Beşiktaş armasının olduğu her yerde en üst noktayı hedeflediğini vurgulayarak, yazısının son bölümünde şunları kaydetti: “Kulübümüz, 2006-2007 sezonundaki ilk şampiyonluk kupasını Deplasmanlı Hentbol Süper Ligi'nde elde etmiştir. Ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden hentbol takımımızı yürekten kutluyor, camiamızın gurur duyacağı zafer haberlerimizin devamının geleceğine olan inancımı yineliyorum.”


Vedat haber ajansı
vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla