03-05-2007, 15:26
|
#31 |
| Moebius
Tecrübe Puanı: 21  | 19hero03 | | NİCK :19hero03
Adı :yunus emre Soyadı :acarer Doğum yeri :yenişehir Doğum tarihi :13ekim1991 Mesleği :öğrenci Tahsilin :lise 2 şuanda Burç:terazi Evlimisin / Bekarmı :bekar Bulunduğu Şehir :bursa Kişisel özelliğin :alıngan-utangaç-kırılgan Kendini bir cümle ile tarif etsen :düşünür Hobilerin :basketbol-beşiktaş-müzik Fobilerin :sagopadan nefret ediyorum övünenlerden-fbden- Yaptığın sporlar :basketbol-futbol-voleybol-badminton Fawori filmin :***** Fawori değişlerin:**** Fawori tv programların:**** Ne tür muzık dinlersin:rap-rock Fawori grupların ve muzik:nickelback-ceza-duman-vs.vs Fawori sporcun (genel) :cristiano ronaldo dos santos aveiro Avrupada favori takımın/futbolcun :manc.unt./c.ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :şampiyon beşiktaş Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :herkes Forumda kimlerle tanışmak istersin:hepinizle tanışmayı çok isterim Forumu nerden duydunuz :tesadüfen gezerken ama iikide bulmuşum Neden beşiktaşforum ? :biz bjklı doğduk öyle ölücez gurur duyuyorum bjklı olmaktan övünüyorum hep FOREVER BEŞİKTAŞ Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:gelemiyorum Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku..........bir tutku bu Boşluğu doldurun :Forumda ...herşey güsel.................olsa daha iyi olurdu
__________________ |
| |