Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 16:42   #1
matias_delgado
 
matias_delgado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş Aydınus'la gülüyor

Click the image to open in full size.
Turkcell Süper Lig'de 5 Mayıs Cumartesi günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında İstanbul BJK İnönü Stadı'nda yapılacak derbi maçı yönetmekle görevlendirilen Fırat Aydınus, kariyerinde 7. kez derbi maçında görev yapacak.



İlk kez 2003-2004 sezonunda Turkcell Süper Lig hakemi olan İstanbul Bölgesi FIFA kokartlı hakemlerinden 33 yaşındaki Fırat Aydınus, bugüne dek 3 kez Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi yönetirken, bu maçların 2'sini Beşiktaş kazandı.Aydınus yönetiminde 2004-2005 sezonunda ligde Beşiktaş'ın evsahipliği yaptığı maçı siyah-beyazlılar 2-1 kazanırken, 2005-2006 sezonunda yine aynı stattaki lig maçını bu kez Fenerbahçe aynı skorla galip bitirdi. Bu sezon 2 takımın Fortis TürkiyeKupası yarı final ilk randevusunda BJK İnönü Stadı'nda yaptıkları ve evsahibi ekibin 1-0 kazandığı maçta da Aydınus düdük çaldı. Bugüne dek Aydınus'un yönettiği maçlarda Beşiktaş, 5 galibiyet ve 3 yenilgi alırken, 9 gol atıp, 8 gol yedi
__________________
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..."
matias_delgado Ofline   Alıntı ile Cevapla