Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 18:45   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ver 45 milyon avroyu...

<H3>Ver 45 milyon avroyu...

Liverpool'un peşinden koştuğu İspanyol yıldız David Villa için Chelsea'ye açık bir davet yapıldı. Valencia'da forma giyen son yılların yükselen değeri golcü futbolcu David Villa'nın transfer piyasasındaki değeri gün geçtikçe artıyor.
Valencia kulübü başkanı Juan Soler, David Villa için Chelsea'nin Rus patronu Roman Abramovich ile görüşmeye hazır olduklarını belirtti. İspanyol ekibinin Mavilerin Villa için 45 milyon avro hazır demeleri durumunda Villa'yı satabileceği ifade ediliyor.
Villa Valencia'da haftada 55 bin avro alıyor. Londra'ya gelmesi durumunda ise bu rakam en az iki katına çıkmış olacak. Real Madrid, Barcelona ve Liverpool derken David Villa için Chelsea'nin de devreye girmesi durumunda sezon sonunda bu dörtlünün büyük bir transfer savaşına girecek olması, futbolseverleri büyük bir meraka sokuyor.
25 yaşındaki yetenekli futbolcunun menajeri Jose Luis Tamargo ise Villa hakkında çıkan transfer spekülasyonları hakkında yaptığı değerlendirmede, "David Valencia'da çok mutlu. Fakat herkes biliyor ki kendini geliştirmek istiyor. Sözleşmesinde 100 milyon avroyu getiren alır götürür maddesi var fakat Valencia'nın 45 milyon avro civarında Villa'nın bonservisini satabileceğini düşünüyorum" dedi.
Sporx'ten bir not:
İspanyol futbolunun son dönemde parlayan yıldızı David Villa'nın 4 yaşındayken kalça kemiği kırılmış. Doktorların futbol oynamasına imkan yok dediği isim mucizevi bir şekilde tedavisinin ardından toparlanmış ve eski sağlığına kavuşmuş. David Villa'nın idölü ise hep Luis Enrique olmuş. İspanya Milli Takımı'nda giydiği 21 numaranın altında yatan anlamda bu...


03.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
</H3>
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla