Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 20:47   #1
matias_delgado
 
matias_delgado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
BEŞİKTAŞIMIZ EZİKLERİİ YENDİİ Fenerbahçe:73 - Beşiktaş Cola Turka:74

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız, play off final serisi ilk maçında Fenerbahçe'yi deplasmanda 74-73 mağlup ederek seride durumu 1-1'e getirdi.
Caferağa Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya Fenerbahçe, sezonun her iki maçını da kazandığı için 1-0 önde başlamanın avantajı ile çıktı. Ancak Siyah-Beyazlılarımız rakibini Kadıköy'de mağlup ederek seriyi 1-1'e taşıdı. Seride ikinci karşılaşma 6 Mayıs Pazar günü saat 17.00'de BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde oynanacak.
MAÇIN AYRINTILARI
Karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı basketlerle geçilirken, Beşiktaş Cola Turka Bayan Basketbol Takımımız'da Şebnem, Sam ve Lovelace'in basketlerine Fenerbahçe Sutton Brown ve Nevriye ile cevap verdi. Mücadele karşılıklı basketlerle devam ederken sarı-lacivertliler, Nilay'ın 3 sayılık basketiyle 1. periyodu 21-19 önde kapadı.
Karşılaşmanın ikinci periy****da oyuna biraz daha ağırlığını koyan Bayanlarımız, Sam, Yasemin ve Sariye ile sayılar buldu. Siyah Beyazlılarımız, güzel oyunu ve etkili savunması ile devreyi 35-33 önde kapadı.
İkinci yarıya da iyi başlayan taraf Siyah Beyazlılarımız oldu. Bayanlarımız Yasemin, Lovelace ve Braxton'un basketleriyle 24. dakikada 10 sayılık farka (45-35) ulaştı ve son periyoda da 58-51 önde girdi.
Ekibimiz yakaladığı farkı sürdürmeye çalışırken, Fenerbahçe Birsel Vardarlı'nın sayılarıyla karşılık verdi. Sarı lacivertliler son 1,5 dakikaya girilirken farkı 1 sayıya kadar indirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı yapılan taktik faullerle geçildi ve Bayanlarımız son anları büyük heyecana sahne olan karşılaşmayı 74-73 kazandı.
__________________
"Ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin; mezarıma Siyah-Beyaz güller atılacaksa, mezar taşıma BEŞİKTAŞ yazılacaksa, böyle ölüm hoşgelsin sefa gelsin..."
matias_delgado Ofline   Alıntı ile Cevapla