Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-05-2007, 23:18   #1
rico81
 
rico81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
'Tesviği çatır çatır yedik'

'Teşviği çatır çatır yedik'

Tanju Çolak, futbol oynadığı yıllarda takım olarak 2-3 kez teşvik primi aldıkları itirafında bulundu, "Hiçbir yerim sızlamıyor, parayı çatır çatır yedik" diye konuştu

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Levent Erdoğan'ın, "Teşvik primi etiktir" sözleriyle yeniden gündeme gelen teşvik konusunda eski milli futbolcu Tanju Çolak ses getirecek açıklamalar yaptı.
Kariyeri boyunca Samsunspor, Galatasaray, Fenerbahçe ve İstanbulspor formaları giyen Çolak, 2-3 kez teşvik primi aldığını itiraf etti.
Futbol Extra dergisinin mayıs ayı sayısında röportajı yer alan Tanju Çolak, "Teşvik priminden dolayı hiçbir yerim sızlamıyor, parayı çatır çatır yedik. Türkiye'de hatır şikesi de var. Sadece teşvik primiyle karşı takımı yenmesi için para alır, ben öyle düşünüyorum. Ben hiçbir futbolcunun maçı satmak için para aldığını görmedim, duymadım" dedi.
Tanju Çolak, 2000-01 sezonunda oynanan Samsunspor - Fenerbahçe maçıyla ilgili ortaya atılan şike iddialarıyla ilgili de konuştu.


'Samsun'a para gitti'

Eski milli golcü, "Hem Fenerbahçe'den, hem de Galatasaray'dan büyük miktarda para gittiğini net olarak duydum" ifadelerini kullandı. Bu mücadeleden önce bazı şeylerin yaşandığını ileri süren Çolak, "Beni maçtan bir hafta önce bir futbolcu aradı, 'Beni birisi aradı, uçağı yolluyorum gel dedi' diye konuştu.
Ben de sözünü ettiği kişiyi aradım ve 'Böyle böyle bir şey var, bu çocuk korkmuş, haberiniz olsun' dedim. Bunun haricinde en ufak noktam yoktur. Varsa, kendimi Taksim meydanına asmaya da hazırım" dedi.
Tanju Çolak, Fatih Terim'in ekibinin dışında kalan isimlerin, milli takımlardan dışlandığını da savundu.
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
rico81 Ofline   Alıntı ile Cevapla