Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2007, 07:54   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartal`ın yıldızları büyük konuştu

Kartal`ın yıldızları büyük konuştu


Click the image to open in full size.
Beşiktaş ile F.Bahçe arasında yapılacak olan ve şampiyonluk yarışında büyük önem taşıyan maç öncesi Beşiktaş'ın yızdızlarından çarpıcı açıklamalar...
04.05.2007


Ricardinho
Birkaç ay önce herkes sadece Fenerbahçe'yi konuşuyordu. Şu an ise hem ligde hem de kupada şampiyonluğun en baştaki adayı biziz. Bana göre İnönü'de Fenerbahçe'nin şansı yok. Biz kazanırsak, onlar büyük bir krize sürüklenecek. Bizden sonra da Trabzonspor ve Galatasaray ile oynayacaklar. Her şey lehimizde gelişiyor. Aurelio olayına gelince... Birkaç münakaşa sonrası önce bir yetkili sonra da Aurelio gelip vurmaya çalıştı. Orada ne olduğunu hâlâ anlamış değilim. Hem kulüp hem de Aurelio ceza aldı. Ben, sportif bir yarışta bu tür avantajlar yakalamak istemem.

Delgado
Sezonun en önemli maçı. Her açıdan çok iyi hazırlandık. Takım olarak havaya girdik. Basel'de 2 kez şampiyonluk yaşadım. Oradaki ortamın daha iyisi burada var. Fenerbahçe'yi yenersek önümüz açılacaktır. Bunu başaracak güçteyiz. Bu derbinin, diğer Fenerbahçe karşılaşmalarına göre çok daha değişik bir atmosferde geçeceği kesin. Bunu hepimiz gayet iyi biliyoruz. Herkes tarafından favori gösterilmek, bizi asla rahatlatmamalı. Yoksa büyük hata yaparız. Taraftarlarımız şunu bilsin; Skor ne olursa olsun, kazanmak için son düdüğe kadar yüreğimizi ortaya koyacağız.

Runje
Hazırız ve bu maçı alacağız. Fakat şunu da biliyoruz; Sonuç ne olursa olsun, bu derbi hiçbir şeyin sonu değil. Ne kazanırsak şampiyonluğu garantilemiş oluruz, ne de kaybedersek yarıştan düşeriz. Kafamızın rahat olması ve avantaj elde etmek için galip gelmeliyiz. Bu derbi ne dünyanın başı ne de sonu... Dediğim gibi, sadece bir avantajı artırma mücadelesi. Fazla strese girmeden akıllıca oynamalıyız. Taraftarlardan tek bir isteğim var; Başta Burak olmak üzere hiçbir futbolcuyu bir hatası sonrası yuhalamasınlar. Bize hep destek olsunlar, gerisine karışmasınlar.

Orhan YILDIRIM




Kaynak:Fanatik
  Alıntı ile Cevapla