Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-05-2007, 10:52   #1
DisheaGle
 
DisheaGle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up İki İbo konuştu takım çıldırdı!!!

Beşiktaş'ın iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman'ın takıma yaptığı motive toplantısında galibiyet yemini Ümraniye'yi çınlattı.


Derbi için geri sayım başlarken her iki takım da hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Gerek Beşiktaş gerekse F.Bahçe, taktik çalışmaların yanısıra psikolojik olarak da maça hazırlanıyor. Siyah beyazlıların iki kaptanı İbrahim Üzülmez ve İbrahim Toraman dün akşam takımı toplayarak sürpriz bir toplantı gerçekleştirdi. Sadece futbolcular ve bir tercumanın katıldığı toplantı yöneticileri de bir hayli memnun etti.
Beşiktaş'ın dün Ümraniye tesislerinde gerçekleşen antrenmanının ardından bütün takım bir araya gelerek F.Bahçe derbisini konuştu. İki kaptan, yüksek sesle arkadaşlarını motive edici bir şekilde " Bu bizim ölüm kalım maçımız. Dışarıda olanları hepiniz görüyorsunuz. Camiamız için galip gelmekten başka seçeneğimiz yok. Ancak bunu yaparken çok sakin olacağız. Bizi sinirlendirmek isteyecekler, F.Bahçe'de o karakterde çok oyuncu var. Çok dikkatli olacağız. Hakeme itiraz yok. Hakem de çok gergin olacak. Ona yardımcı olmalıyız ki etki altında kalmasın.Şut çekecekleri topa kafamızı uzatacağız, gerekirse tekmelerine kafa atacağız. Ciğerlerimiz patlayana kadar koşacağız ve maç bittiğinde lider olacağız" deyince bir anda karıştı. Tüm futbolcular en yüksek sesleriyle kendilerinden geçerek " Burası İnönü burdan çıkış yok" diye tezahürat yapmaya başladılar.
F.Bahçe'li futbolcuların saha içerisinde nasıl davrandıkları, ve alınması gereken önlemleri de konuşan oyuncular, hata yapılmaması için tüm detayları görüştüler. Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası kaptanlar, başkan Yıldırım Demirören ile bir görüşme yaparak takımın motivasyonunun en üst seviyede olduğunu belirttiler. Demirören ve yöneticilerin, futbolcuların hırsından dolayı çok sevinçli olduğu öğrenildi.

Hürriyet
__________________
Yükseklik Korkumuz Olsaydı Kartal Olmazdık...

Konu DisheaGle tarafından (04-05-2007 Saat 10:54 ) değiştirilmiştir..
DisheaGle Ofline   Alıntı ile Cevapla