Alıntı:
aLeN´isimli üyeden Alıntı
Arkadaşlar kim ne derse desin ben bu haberin dogruluguna inanmıyorum. Gercekten de sampiyon olan bir takimi bırakıp gitmek olmaz. Kaldı ki tigana besiktasa gelirken cok da istekliydi. kısacası bence tigana baskalarının sözlerine ve baskılarına aldanarak takımını besiktasımızı bırakıp da gitmez.. |
abi hakılsın tamam ama yapılanlar normal değildi sezon başında bu forumda bile neler konusuldu adama edilmedik hakaret bırakılmadı edilmedik küfür bırakılmadı siz olsanız dayanırmıydınız adam disiplin sağladı 7 maç kazandı 1 maç berabere kaldı yine defol git dendi bu nasıl iştir ben anlamadım ben te sene başı dedim bu takım şampiyon olcak inanın köstek olmayın destek olun diye ama bir sürü tepki gördüm hepsinin canı sağolsun ama beşiktaşılılık bu değil üstteki yazımıda okuduysan görürsün zaten biraz saygı zaman destek lazım bizde şampiyonluk yaşamış 3-5 futbolcu var adamlarda hem gs de hem fbde en az 10-12 tane tecrübeli adam var bu takım tecrübesiz ama disiplinli bakın manchester uniteda adamlar şampiyon olasada olmasada 3. de olsa 5. de olsa 21 senedir ALEX FERGUSONLA devam ediyorlar ama biz yapamıyoruz tigana gitti gibi bari gelecek adama bunları yapmayalım 5 maç 10 maçta kaybetse bırakalımda sistemi oturtsun bi 5-6 sene kalsın takımın başında bune böyle 2 sen dur 3. sene git 1 sene dur 2. sene git böyle istikrarmı olur sistemmi oturur beşiktaş taraftarına yakışmayacak seyler yaptık tiganaya coğu arkdaşlar bilir sezon başında burda çırpındık yapmayın et meyin diye bazı arkdaşlarla ama olmadı şimdi dicekler forumu karıştırıyor diye herkesten özür dilerim yazdıklarım için ama bunlar gerçekler biraz sabır ve güven tiganayı kaybettik bari tiganaya yapılanları yeni gelecek teknik direktöre yapmayalım ona inanalım ve sloganımız GİBİ İİ GÜNDE DEĞİL KÖTÜ GÜNDEDE DESTEK OLALIM
not = bence adam tam bir profesyonel bakın sergeni cordobayı gönderdi tümer gitmseysedi onuda gönderecekti disiplini bozuyor die ailtonu gönderdi sonunda ne oldu disiplin geldi takım ii top oynamasada disiplinli bir sekilde 90 dakika mücadele ediyor ceza verdiği ibrahim akın gibi futbolcularda görevini yerine getirnce böyle oynuyor işte