Konu: AV zamanı
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-05-2007, 13:35   #1
vdtbjk
Banned
 
vdtbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
AV zamanı

Siyah-beyazlılar ezeli rakiplerini devirerek zirveye oturmayı planlıyor


***

Av zamanı

Siyah-beyazlılar ezeli rakiplerini devirerek zirveye oturmayı planlıyor.

Türk futbolunun kalbi bugün BJK İnönü Stadı'nda atacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş ile F.Bahçe, bugün saat 21.00'de karşı karşıya gelerek son kozlarını paylaşacaklar. Nefeslerin tutulacağı derbi maçının ev sahibi takımı Beşiktaş, ezeli rakibi F.Bahçe'yi yenerek sezonun tamamlanmasına 3 maç kala liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor. Büyük

Click the image to open in full size.
maç öncesinde F.Bahçe'nin iki puan gerisinde bulunan siyah-beyazlılar bugünkü maçı kazanmaları durumunda hem 110 hafta aradan sonra lider olacak, hem rakibinin 1 puan önüne geçecek hem de büyük bir avantaj sağlayacak.

KORAY, AKIN VE BURAK YEDEK
Derbide 30 binden fazla taraftarının desteğini arkasına alacak olan Kara Kartallar, Fortis Türkiye Kupası'ndan da elediği F.Bahçe'yi mağlup etmesi durumunda ezeli rakibine karşı ikili averajda da üstünlük sağlamış olacak. Ligin en az gol yiyen ve iç sahada en çok puan toplayan takımı olan siyah-beyazlılarda derbi öncesinde cezalı futbolcu bulunmuyor. Beşiktaş'ta sakatlığı geçen ancak kondisyon eksikliği bulunan Koray Avcı, 18 kişilik kadroda yer alacak. Genç futbolcular Burak Yılmaz ile İbrahim Akın ise Tigana tarafından ikinci yarıda şans verilecek isimler.

BEŞiKTAŞ
Ricardinho Nobre Bobo Delgado Gökhan Zan İ. Toraman Runje İ. Üzülmez M. Doğan Baki Serdar

F.BAHÇE
Önder Ümit Deniz Tümer Alex Kezman Tuncay Appiah Serdar Lugano Edu

Vedat haber ajansı

vdtbjk Ofline   Alıntı ile Cevapla