Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 08:29   #1
sarideli18
Banned

sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Suçlu kim ??

Arkadaşlar dün staddaydım ve maç çıkışında insanların üzüntüsünü ve sinirini gördüm.Aslında maça girişim çok değişik olmuştu 30 dakka stad görewlilerine dil dökmeme rağmen içerde kamera war die stada almamaları sonucu maç başlayacak bari tv de izleyeyim dedim we turnikelerden çıktım tam giderken bir abi maça mı girmek istiyosun dedi ben de ewet dedim we adam çıkardı 2 kombine cebinden al birini dedi. Ben tam girerken arkadan bi arkadaşa abi 50 ytl ye wer demiş bileti fakat adam gülerek kafasını sallamış.Bunu da arkadaşımdan öğrendim.İşte böyle iyi bir taraftara sahibiz en son umutlarla zorladığım kapıda giremediğim halde böyle bir insanla tanışmam gerçekten çok büyük sürpriz oldu..İşte böyle taraftarlara sahibiz ama maalesef bu şanlı taraftarı maç sonu boynu bükük uğurluyorlar staddan..bu kaçıncı peki soruyorum ? Bu taraftar hakettiği mutluluk tablolarını ne zaman görecek ?? Bu yönetim adam gibi bir tane t.direktör getirebildi mi ?? biz son 3 senedir hep 10. haftada yarışa havlu atmıyor muyuz ?? bunun sorumlusu kim ?? Tigana , Burak kaç senedir burada ?? Bu seneki kötü oyunu onlara bağlayalım tamam ama kaç senedir süren başarısızlığımız ne olacak ?? klübün gittikçe borç batağına sürüklenmesi yıldızların gelip gelip gitmesi ?? Bunlar beşiktaşın geleceğine vurulmuş darbeler değil midir ?? Bizim 2003-2004 sezonunda şampiyonluğumuzun Serdar Bilgili bey tarafından satıldığı söyleniyor, burada Lucescu'nun günahı neydi de adamcağızı kowdular ? Şunu söyleyeyim ben numaralı tribün kombine alabilecek durumdayken niçin almadım ?? Trabzonspor maçından sonra (1. yarı) arkadaş, bu takım 10. haftada lige havlu atar boşuna gitmesin kombine dedim..Fakat Fenerbahçe ve Galatasarayın böle puan kaybedeceklerini hesaba katamadım. Ama yine haklı çıktım biz bu kafayla anca 3. oluruz...Artık haklı çıkmak istemiyorum. Bu takım bu futbolla şampiyon olur deyip de kombine almak istiyorum artık her sene paramı cebimde tutmak yerine !! Suç kimde ise kimde artık önemli olan şu taraftarın yüzününün gülmesidir!! Eğer ille de bir suçlu arıyorsanız işin köküne bakacaksınız çünkü bir bitkide dalı da besleyen yaprağı da besleyen köktür. O iyi olmazsa ne dallarda bir fer kalır ne de yapraklarda. Eğer birşeyleri değiştirecekseniz kökü söküp toprağa yeni bir bitki dikeceksiniz ki daha sağlam we daha sağlıklı büyüsün !! İşini yapan kötü ise işveren onu işyerinde tutmaz, Eğer tutuyorsa işyeri batar.. Artık siz karar verin....