Alıntı:
sarideli18´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar bence tümer'e bu kadar yüklenmeyelim..Unutmayalım ki Beşiktaş klübüne bunca yıllar hizmet etmiş çok maçı kazanmamızı sağlamıştır. Tümer'in Fenerbahçeye gitmesi sadece yönetimin suçudur çünkü Tümer Beşiktaş yönetimi tarafından iplenmemiş eline 3-5 kuruş para sıkıştırılıp oynatılmaya çalışılmıştır. Adamcağız ne yapsın onun mesleği de futbol bundan para kazanıyor. O da bir takımda oynamak zorundaydı we nitekim fazla para weren Fener'e gitti. Aynı şey Nobre için de geçerli, Sergen içinde Ayhan için de ve Cordoba içinde...Eğer bir futbolcu senin için değerliyse,iyi bir oyuncuysa o zaman onu ipleyeceksin elinden kaybetmeyeceksin..Eğer kaybedersen de taraftara hedef göstermeyeceksin..... |
Arkadasım sen herhalde cıkan haberleri bilmiosun yada polyannacılık yapıosun...Yaa bizim yonetım deılmı bu adama sezon bitmeden sozleşme gonderen??Bizim yonetım deilmi bu adam hakkında gazetelerde eziklere gidio diye haber cıktıgında ne oluo die cagıran??Peki bu adam deilmi boole bişe warmı die sorunca evet baskan var deip cıkıp gidenn??Burda yınetımın ne sucu var allah aşkına ??Soruorum sana...Lutfen biraz daha dıkkatlı olalım yaa...Bu kadar basıt deil bu olaylar...Cordoba için senle aynı fikirdeyim onu yonetım istemedi ama tumor olayı tamamen yonetım dısında tumörun kendınce planladığı ve gerceklestirdiği bi olayy....