Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 13:38   #1
sarideli18
Banned
 
sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Gitmesi gereken oyuncular

Arkadaşlar büyük Beşiktaşımızın seneye başarılı olabilmesi için takımdan teşekkür edip uğurlamamız gereken oyuncular sizce kimler olmalı ??
Bence;
1.Baki Mercimek: İyi bir stoper olduğu kesin ancak iyi top dağıtamıyor hep taca weya rakibe oynuyor topu..Bu tip oyuncular daha düşük sewiyeli klüplerde başarılı olabilir.
2.Burak Yılmaz:En azından 1 sene anadolu klüplerinden birine kiralık werilip kendini toparlaması lazım.Kötü oyuncu değil ama tecrübe eksikliği yaşadığı ilk yılında çok yıprandı 1 sene kendini toplamalı yoksa kendine yazık olur.
3.Mustafa Doğan:Kendisi zaten bir stoper sağ tarafta oynatılması performansının düşmesine yol açıyor.Ancak bizim bu kadar yaşlı bir stopere ihtiyacımız yok.
4.Serdar Kurtuluş:Kendisi çok koşan,canla başla mücadele eden bir futbolcu ancak şut kabiliyeti, pas werme özelliği, orta açma, werkaç, uzun pas gibi bir ön liberonun sahip olması gerekenlere sahip olmayan bir genç arkadaşımız. Bunlara sahip olmaması kendisinin aslen bir sağbek olmasından kaynaklanıyor.Büyük takımlarda oynayan liberolar Lampard,Essien,Gerard,Diarra,Emerson,Xavi,Koray,Ap piah vb. gibi hem defans hem ofans yeteneği olan oyuncular olmalı..Ancak eğer istenirse sağ tarafta Ali Tandoğan'ın yedeği olabilir.
5.Mert Nobre:Nobre bu sene Beşiktaş'a hiçbir şey katmadı o kadar koşup mücadele etmesine rağmen.Zaten eğer iyi bir forvet olsaydı Fener atmazdı çöpe. Bobo'nun yanına Carew gibi dikili bir forvet koydunuz mu forvet hattı tamamlanır.
6.Mehmet Sedef:Ben bu arkadaşın ne defansif ne de ofansif hiçbir yeteneğini görmedim.Daha sağlam bir yedek alınsa daha iyi olur.
7.Gökhan Güleç: Bu oyuncu için yorum yapmama gerek yok herhalde.
Bu gidenlerin yerine sağlam elemanlar aldığın sürece bunların gitmesi seneye tabiki adam gibi bir teknik direktör warken beşiktaşı şampiyon yapar..Bazı oyuncular için sen delirdin mi onlar gider mi diye tepki gösterirseniz yakında eleştirilmeye başladıklarında şaşırmayın..
__________________
Konu Açarken Lütfen Kontrol ediniz.
sarideli18 Ofline   Alıntı ile Cevapla