Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 13:48   #1
themadpol
 
themadpol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
YÖNETİM--- TİGANA İSTİFA...........

Evet Sayın Demirören istifa. malesef vizyonunuzu doldurdunuz. dedinizki bu tarihi not edin ettik ama tarih bitti beşiktaş bitti. siz bittiniz tigana bitti yani herşey bitti. kendi hırsınız şovmenliğiniz ve reklamcılığınız yüzünden bu takım bu hallere geldi. yöneticilğiniz döneminde beşiktaşa ne verdiniz hiç kocaman bir 0. tesis yok şampiyonluk yok avrupada başarı yok . borç ise ben söylemeye korkuyorum artık. En sonunda başardınız ve fenere inönü stadında turda attırdınız. (en çok bu koyor zaten) transfer politikanız evlere şenlik. adem dursun, youla, veysel, ali güneş, çağdaş, güven, m.doğan, nobre, rico, burak , gökhan güleç, baki, fatih juan fran ve diğerleri . sizce bunlardan kaç tanesi beşiktaşın futbolcusu ki bu kadar paraları çöpe attınız. Klebersona bir ay önce 3 milyon teklif edildi satmadınız şimdi bedavaya kaçtı. ailtondan-juan frandan zarar ettiniz galiba tek doğru transfer carew di. onuda para uğruna sattınız. beşiktaş kulübünün büyüklüğü bir tarafa bırakıp para için sattınız. beşiktaşın şampiyonluklarını, avrupa başarısını baraberinde sattınız.
Tutturdunuz centilmenlik diye ezikleri çiçekle karşılayıp kupayla gönderdiniz. bugün hiç okudunuzmu gazeteleri, o rezil fb yöneticileri hepsi süper adamlar oldu ama siz gerçekten ezilen yönetici oldunuz burasının türkiye olduğunu unuttunuz. son yönetim kurulunuz ise facia zaten. Del bosge den dolayı uefada karizmayı yerle bir ettiniz. Tiganaya sabır dediniz düştüğümüz durumlar ortada işte. siden ricamız lütfen gidiniz ama borcunuzu ödeyip gidiniz. kulübü aldığnız borçta bırakıp gidiniz. giderkende burak-nobre ricardinho ali güneş gökhan güleç, baki, mustafa doğan, runje gibi futbolcuları alıp gidiniz.

SAYIN TİGANA BAY MÖSYÖ

geldiğiniz günden beri size güvenmedim haklı çıktım. Burak için gökhan için 10 milyon eder dediniz. şimdi 5 kuruş etmezler. eğerki inat etmeyip dün gece bobo-koray ve ibrahim akınla başlamış olsaydınız bu takım size rağmen şu an şampiyondu. şimdi kalkıp kupayı bekleyin diyorsunuz. ben istemiyorum o teneke kupayı. Milattan önce kalma ofsayt taktiğiyle oynattığnız takım bir hafta önce sivas karşısında hezimetten kurtulduğu halde, dün sahaya sürdüğünüz takım bir hafta önce kadıköyde ezildiği halde yine aynı hataya daha doğrusu inada devam edip milyonları kahrettiniz. Sakın ola demeyin çok pozisyona girdik atamadık kazanan daima hıklıdır. tıpkı sizing ibi 6 haftadır kötü oynayıp 1-0 kazandığınız için haklı çıktınız. 1-0 la buraya gelip 1-0 la burda bittiniz. Jason Roberts-coloccini gibi adamlara güvenmeyip burak"la bakiye güvendiniz. ölüm kalım maçında türkiyenin en iyi ön liberosu koray ve en golcü forvetlerinden boboyu en iyi sol kanat oyuncusu ibrahim akını yedek bırakıp, her maçta sakat mustafa doğanı, türkiyenin en formsuz futbolcusu burakı oynatıp bu sonu bizlere yaşattınız. lütfen birazcık insanlığınız bırakıp gidiniz. sayın demirören gönderimiyor çünkü sizi. malum yönetimin parası kalmadı gönderemiyor son ümidimiz sizsiniz lütfen gidin.
ve şunu unutmayın sayın tigana
KORKAKLAR HİÇ BİR ZAMAN KAZANAMAZ........
themadpol Ofline   Alıntı ile Cevapla