Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 14:32   #20
sarideli18
Banned

sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam da sen de artık yok tümer yok fb seyircisi bunlardan bahsetmeyi kessen iyi olacak, anlıyoruz mesaj vermek istiyorsun da zaten köpek basın da yeterince hatta fazlasını yazıyo bunların bi de kendi forumumuzda mı okuyacaz bunları... ayrıca ben maç boyunca sadece bi kere fener seyircisinin sesini duydum onda da susturdular 10 saniye içinde biz kadıköyde 5 dakika boyunca o stadı inlettik kimse de bir şey yapamadı artık mikrofonla stada müdahele ettiler... BJK seyircisi her zaman her yerde görevini yapmıştır, o ezikleri de maçtan önce pankart olayıyla gene rezil ettik zaten çok konuşmasınlar...
benim amacım kendi hatamızı kendimizde aramak..belki biz gol atsak bizim görüntüleri de sürekli vereceklerdi !! Bu taraftar bu kadar üzüntüyü haketmiyo bizi bu hale düşürenlerden hesap sormak gerekirken boş işlerle uğraşılması beni kızdırıyo. Tamam medya satılık buna lafım yok ama gelecek sene şampiyon olmak istiyorsak iğneyi başkasına çuvaldızı kendimize batırıp elimizi taşın altına sokmamız gerekiyo !! Saygılar..