Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 14:40   #47
sarideli18
Banned

sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dogan_cordoba´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadasım sen herhalde cıkan haberleri bilmiosun yada polyannacılık yapıosun...Yaa bizim yonetım deılmı bu adama sezon bitmeden sozleşme gonderen??Bizim yonetım deilmi bu adam hakkında gazetelerde eziklere gidio diye haber cıktıgında ne oluo die cagıran??Peki bu adam deilmi boole bişe warmı die sorunca evet baskan var deip cıkıp gidenn??Burda yınetımın ne sucu var allah aşkına ??Soruorum sana...Lutfen biraz daha dıkkatlı olalım yaa...Bu kadar basıt deil bu olaylar...Cordoba için senle aynı fikirdeyim onu yonetım istemedi ama tumor olayı tamamen yonetım dısında tumörun kendınce planladığı ve gerceklestirdiği bi olayy....
Arkadaşım yönetim Tümer'i yanına çağırdıktan sonra Tümer ewet görüştüm dedi ama yönetim de onu kazanmak için hiçbir şey yapmadı. Neyse ben Tümer'i savunmuyorum zaten Beşiktaşlı mı Cimbomlu mu Fenerli mi belli değil ama ben inanmıyorum ki yönetim Ricardinho weya Delgado'ya werdiği parayı Tümer'e de werseydi Tümer Beşiktaşta kalabilirdi. Bu kadar iddialı konuşmadan sonra giidyorsa Fenere demek başka çaresi kalmamıştır. Ben Tümer'i Beşiktaşta iken çok sewerdim,beğenerek izlerdim hala da beğenerek izliyorum ama tek farkı artık gol attığı zaman sewinmek yerine üzülüyorum..