Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-05-2006, 12:15   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldıray Türkiye'ye göz kırptı

Yıldıray Türkiye'ye göz kırptı

Almanya 1. Futbol Ligi Bundesliga takımlarında Herta Berlin'de forma giyen milli futbolcu Yıldıray Baştürk, önümüzdeki sezon şartlar uygun olursa Türkiye'de forma giyebileceğini söyledi.
Hedefinin Şampiyonlar Ligi'nde forma giymek olduğunu ifade eden yıldız futbolcu, bunu bu sene ya da önümüzdeki senelerde mutlaka gerçekleştirmek istediğini söyledi. Fenerbahçe'nin ve Bayern Münih'in kendisiyle ilgilendiğini basından öğrendiğini belirten milli futbolcu, bunun kendisini sevindirdiğini, bu durumun kendisinin sezon boyunca sergilediği performansının bir bedeli olduğunun altını çizdi.
Bir gün mutlaka Türkiye'de futbol oynamak istediğini vurgulayan Yıldıray, "Mutlaka bir gün Türkiye'de oynamak istiyorum. Bu sene mi olur önümüzdeki yıllarda mı olur onu bilemem. Bunu söylemek için henüz erken. Bir kaç ay içinde önümüzdeki sezon nerede oynayacağım belli olur. Bu sene sonunda 28 yaşına giriyorum ve Türkiye kesin olmaz demiyorum" dedi.
Yıldıray, Fenerbahçe ve Bayern Münih haricinde şampiyonlar liginde oynayan birkaç kulübün daha kendisiyle ilgilendiğini belirterek, "İlk önce kulübüm kulübü Herta Berlin'le oturup konuşacağım. Onların önümüzdeki yıllar için hedeflerini öğrenip ona göre bir karar vereceğim" diye konuştu.
Milli futbolcu Almanya'da yapılacak olan 2006 Dünya Kupası'yla ilgili olarak ise "Kaliteli bir şampiyona olacağını düşünüyorum. Kupadaki favorim bugüne kadar resmi ve hazırlık maçlarında çok iyi bir performans sergileyen Brezilya. Brezilya'nın dışında Arjantin ve İtalya'nın da sürpriz yapabilir. Almanya Milli Takımı'nın da yarı finale kadar çıkacağına inanıyorum. Almanya bir turnuva takımı 2002 yılında da gördüğümüz gibi hazırlık maçlarında kötü görünseler de turnuvalarda iyi şeyler yapabiliyorlar. Kupanın Almanya'da oynanması da onlar için bir avantaj ve bunu değerlendirip yarı finale kadar çıkabileceklerini tahmin ediyorum" dedi.

18.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
kyros06 Ofline