Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 15:50   #47
Neokartal

Neokartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Geldiğinden beri hiç ısınamadım bu tigana'ya.. inanın futbolculuğunu syretmemiş olsam futbol cahili diyecem ama demek ki teknik direktörlük hakkaten farklı bir olay. Bu adamın yaptıkları futbol cahilliğini de geçti. inanılmaz inatçı ve geri kafalı bir adam. kim neye kızıyorsa onun tam tersini yapıyor. defansa yabancı lazım mutlaka dendi inadına almadı.. 4 stoperle feans kurgusu mu olur dendi, o devam etti. baki olmaz dendi, o olur dedi hep oynattı. bakiden sol bek yapmaya çalıştı.. burak top oynamıyor dendi, o hep oynattı.. delgadoya bir türlü yer bulamadı.. ofsayt taktiği bu yüzyılda nerde görülür dendi, o hep yaptırdı.. herkes istifa etsin dedi, o inadına gitmem dedi, işler iyi gidince sesler kesildi, o gidiyorum dedi.. son perdeyi de dün oynadı. yönetim,seyirci,futbolcular herkes feneri yenecez dedi, o yok yenmesek olur dedi maçı katletti.. şimdi umarım son kararından dönmezde birkaç yılımız daha heba olmaz.. Eğer bir türk adam gelekse ki tercihimdir, mutlaka Mustafa Denizli'yi getirmeliyiz..
Neokartal Ofline