Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 15:52   #12
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya kardeşim bak ne güzel diyorsun eet biz de bunu söylüyoruz nie gönderildi bu adamlar. en azından 2 sene bile niye sabredilemedi bu adamlara. Ama sen diyorsin ki onlara sabretmedik buna nie sabredelim yani hataya gene hatayla karşılık veriyorsun. Bu kafa hiç değişmez ben sana söyleyeyim Rıza da geldiğinde o bizim kaptanımız ona şampiyon olmasın 10 sene sabrederiz diyen bir çok adam sene sonu Rızayla olmayacak gönderin Rıza yı oynatamıyo takımı die isyan ettiler. Ertuğrul da gelse aldığı 3. 4. yenilgi de emin ol herkes başlar konuşmaya. Çarşı Tigana yı savunuyor çünkü artık taraftarlar sıkıldı bu t.d değişikliklerinden, bunun takıma zarar verdiğinin farkındalar. Bak kardeşim ben sana sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum. Tigana şu anda BJK da sistemden çok sistem için parça oluşturmaya çalışıyor. Çünkü Tigana avrupada başarılı olmak için oyuncularının şu anki halinin çok yetersiz olduğunun farkında. Oyuncularını istediği seviyeye getirebilirse sistem de düzgün işlemeye başlayacak zaten. Ki koray ve bobo sakatlanmasa aslında çok güzel bir oyun düzeni oturtmuştuk. Ama şanssızlık. Ya ne zaman ders alcaz biz arkadaşlar ya seneye de şunu söyleyeceğiz Tigana 2 kupa almasına rağmen gönderdik e o zaman bunu hayli hayli gönderelim bu laflar bitmez her sene aynı oranda artarak devam eder....
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla