Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2007, 16:04   #26
sarideli18
Banned

sarideli18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
tamam dostum zaten sizin istediğiniz olacak artık laf anlatmak istemiyorum ben ne diyorum sen hala taktikden sistemden bahsediyorsun, şu adama 2 sene sabredemedik ya daha çok üzülürüz biz... Allah aşkına şu Lyon un tarihine aç da bir bak gör bu başarı nie bu kadar uzun süre sürdü nie bu adamlar senelerdir şampiyon oluyor. Bir dolu hoca gitti geldi dolu sistem değişti ama adamlar hala başarılılıar neden acaba çünkü futbolcuları futbolu her yönüyle oynayabiliyorlar futbolu çok iyi biliyorlar bunda da en önemli etkenlerden biri TİGANA... Yani biz başarılı olamasak da Tigana takımı iyi oynatmasa da bir daha ki gelecek T.D. ye fizik olarak da futbol zekası olarak da yeterli oyuncular bırakacak. Bunlar taktikten falan çok daha önemli şeyler. Taktikler 1 haftada değişir ama bunlar 2 sene de anca yapılacak şeyler...
Daum Bayer Leverkusen'in çekirdek kadrosunu oluşturduktan sonra gitti yerine gelen Top Möller şampiyonlar liginde final oynattı ama Daum olsa oynatamazdı..işte tüm sorun da burada...