Alıntı:
vdtbjk´isimli üyeden Alıntı
Bence yönetime darbe lazım beşiktaşın askeriyesi çarşı bence çarşının el atması lazım nasılki siyasette asker darbe yapıyorsa beşiktşaında askeriyesi çarşı olduğuna göre darbe yapması lazım onlar seçsin başkanı ÇARŞI GÖREVE |
Kardeşim sen daha tanıyamamışsın çarşıyı..Sen gör bakalım beşiktaşı 5 sene sonra !! bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete..Adamlar zaten bu yönetime arka çıkmak için beleş bilet alıyorlar bi de utanmadan yönetim aleyhinde weya da Tigana aleyhinde bağırırlarsa musluklar gider. Sana birşey söyleyeyim mi bana direk çarşının içindeki çocuklar söyledi : bu maçlarda 50-60 milyar götürenler oluyormuş..Düşünebiliyomusun bir maçta 50-60 milyar neyse ortalığı bulandırmak istemiyorum şimdi konuyu dağıtmayalım kısaca bu yönetim isterse beşiktaşı küme düşürsün yine gitmez.Bununla alakalı bazı komplo teorilerim war ancak bunları açmanın yeri burası değil.Sen boşwer Çarşıyı marşıyı al ewine büyük ekran bir TV izle Premier ligi maçlarını kafan rahat olsun hem de gözün gönlün açılmış olur.Beşiktaş da Tigana kalmış gitmiş boşwer ne yapcan senin sorunun mu ?? Sen iyi günde de kötü günde de beşiktaşın yanında ol destekle gerisini boşwer pek de fanatik olma. Kafana da takma bu tip şeyleri. Burası Türkiye bunu da unutma hadi bye.