diyorsunki, rakiplerimiz bizi yenebilecegini bilerek sahaya cikiyor. ya ama bu bütün dünyada böyle degilmi? yani devir degisti, simdi besiktas sahaya cikarsa, belki tarihce ve takim olarak üstün olabilir, ama taktik hatasi yada bir yanlis maglubiyete yol acabiliyor. bu cok normal. yani nasil bolton chelsea´ ye karsi berabere kalbiliyorsa, bizde sakaryayla berabere kalabiliyoruz, yani iki takimda kendi liglerinde sampiyonlugu kovaliyor, ama kücük takimlara karsi kaybediyor. yani ezikler evlerinde denizliyle berabere kaliyor, yada eintracht frankfurtla, eintracht almanya liglerinin altsiralarinda bulunuyor. ayrica biz kandirilmadik bence, yani böyle demek yanlis. ben nedense bu sezon yönetimi cok beyeniyorum. yani hic kimse saf degil, ama bizim amacimiz ne? biz türk futboluna hizmet vermek istiyoruz, besiktasli durusumuzla. yani bütün kulüpler sülyman sebanin durusundan bahsediyorlar, biz zamaninda ona nekadar haksizliklar yapmissiz. simdi büyük baskanin yolunda ilerlemek isteyen yönetime birazdaha destek olmaliyiz. arkadaslar bu sezon sampiyon olmadik, tmm 3 sezondur olmuyoruz, ama ben bu takimda isik görüyorum, basari gelecek. allah yardimcimiz olsun, ama simdi ayaga kalkip olaylar yaratmak yanlis. sonuna kadar destek olmaliyiz, bize taraftar olarak saha disinda susmak, saha icindede tezahürat ille konusmak düser, bundan ötesi degil.... hersey besiktas icin..-
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim |