Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2007, 11:17   #3
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
themadpol´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
şu forumda tiganayı savunan bir sen kaldın kardeş ya. niye bu kadar savunuyorsun anlamadım gitti. Bütün türkiye, medya, spor yazarları taraftarlar yanlış sen doğru hayret valla. Tigana sana pirim felan vermiyor değilmi
keşke verse ya o kadar parayı napcak tek başına

ya arkadaşlar ben şunu söylüyorum evet Tigana taktik becerisi çok zayıf bir antrenör e ama adam zaten bunu gelirken söledi. Ben oyuncu yetiştirme konusunda yetenekliyim diye kendisi de kaç kere belirtti. Benim de istediğim madem adama bu genç oyuncuları emanet ettik bari işini yarım bırakmasaydı. Tek kazanç Serdar oldu emin olun daha en az 2-3 tane serdar gibi geleceği parlak genç kazandırabilirdi bize ama Türkiye de zor işte oyuncu yetiştirmek.

Alıntı:
yaa siz tigananın bu yalanlarına inandınızmı yok oyuncu yaratcakmış,ohooooooooo hepsi hikaye yok henry,sagnol onun çıkardıgı oyuncularmışş bırakın bu işlerii..eer bbirazz bu işi anlıosa yaa..!adam teknik direktörlük işinde sıfırrrrrr!!!
Arkadaşım gittiği takımlarda kazandırdığı genç oyunculara bakabilirsin. Özellikle Lyon u inceleyebilirsin... Niye hikaye olsun ayrıca o adamlar kendileri diye bunu Tigana bizim çıktığımız yolda ilk adımdır sadece. O işini bu takıma iskelet oluşturacak gençler yaratarak yapacaktı ama herkes ondan süper futbol ve kupalar bekledi. Lyon başkanı şöyle demişti. Tigana yla büyük başarılar alamazsınız ama eğer yeni bir takım kuruyorsanız Tigana bu iş için en iyi başlangıçtır. Sonra Lyon Tigana nın oluşturduğu iskeletin üstüne taktik açıdan iyi hocalar getirerek engellenemez bir istikrarı yakaladı. Yani şu an Tigana giderse bu iskelet yarım kalacak benim korkum gelen hoca acaba Tigana nın bu çabalarını devam ettirecek mi ettirecekse ne ala gelsin başımızın üstünde yeri var Bi de taktik açıdan iyiyse ki bunun örneği dünya da çok sınırlıdır( hem taktik hem oyuncu yetiştirmek çok zor bir iş) o zaman 50 yıl da başımızda kalabilir başarısız olsa da
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla