Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2007, 16:04   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Emre, Bayern Munih'e mi gidiyor?

Emre, Bayern Munih'e mi gidiyor?

İngiltere Premier Lig'de Newcastle United forması giyen milli futbolcu Emre Belözoğlu'na Bundesliga yolu göründü. İngiliz basınında çıkan haberlerde Emre'nin de sezon sonunda takımdan ayrılacağı ve Bayern Munih'e gideceği iddia edildi

Newcastle Teknik Direktörü Glenn Roeder'in sürpriz bir şekilde görevinden istifa etmesinin ardından İngiliz basınında çıkan haberlerde Emre'nin de sezon sonunda takımdan ayrılacağının kesin olduğu ifade ediliyor.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mail Gazetesi, Emre'nin Newcastle'da geleceğinin Roeder'in gidişinin ardından daha da zayıfladığını iddia ederek, orta saha yıldızının Almanya Birinci Futbol Ligi'nin köklü takımlarından Bayern Münih'e transfer olacağını savundu. Daily Mail, Bayern Münih forması giyen Owen Hargreaves'in Manchester United'a transferinin gerçekleşmesi halinde milli futbolcu Emre'nin de Bayern'in yolucu tutacağını savundu.

Orta saha yıldızı Michael Ballack'ı Chelsea'ye sattıktan sonra sıkıntılı dönemler yaşayan ve Bundesliga'da şampiyonluk şansı kalmayan Bayern Münih'te orta sahaya lider bir oyuncunun transfer edilmemesi Alman futbolunun efsane ismi Franz Beckenbauer tarafından da eleştiriliyordu.
-FReeDoM- Ofline