Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2007, 16:26   #22
ROYAS

ROYAS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
keşke verse ya o kadar parayı napcak tek başına

ya arkadaşlar ben şunu söylüyorum evet Tigana taktik becerisi çok zayıf bir antrenör e ama adam zaten bunu gelirken söledi. Ben oyuncu yetiştirme konusunda yetenekliyim diye kendisi de kaç kere belirtti. Benim de istediğim madem adama bu genç oyuncuları emanet ettik bari işini yarım bırakmasaydı. Tek kazanç Serdar oldu emin olun daha en az 2-3 tane serdar gibi geleceği parlak genç kazandırabilirdi bize ama Türkiye de zor işte oyuncu yetiştirmek.

Arkadaşım gittiği takımlarda kazandırdığı genç oyunculara bakabilirsin. Özellikle Lyon u inceleyebilirsin... Niye hikaye olsun ayrıca o adamlar kendileri diye bunu Tigana bizim çıktığımız yolda ilk adımdır sadece. O işini bu takıma iskelet oluşturacak gençler yaratarak yapacaktı ama herkes ondan süper futbol ve kupalar bekledi. Lyon başkanı şöyle demişti. Tigana yla büyük başarılar alamazsınız ama eğer yeni bir takım kuruyorsanız Tigana bu iş için en iyi başlangıçtır. Sonra Lyon Tigana nın oluşturduğu iskeletin üstüne taktik açıdan iyi hocalar getirerek engellenemez bir istikrarı yakaladı. Yani şu an Tigana giderse bu iskelet yarım kalacak benim korkum gelen hoca acaba Tigana nın bu çabalarını devam ettirecek mi ettirecekse ne ala gelsin başımızın üstünde yeri var Bi de taktik açıdan iyiyse ki bunun örneği dünya da çok sınırlıdır( hem taktik hem oyuncu yetiştirmek çok zor bir iş) o zaman 50 yıl da başımızda kalabilir başarısız olsa da
sizlere sormak istiyorum. tigana takıma kimi kazandırdı genç olarak. birtek serdar. ee serdarı kazanırken ibrahim akını kaybettik. alt yapıdan çıkan 2 gencide kaybetmek üzereyiz.(serdar özkan ve aydın). daha ne adam kazandırmasından bahsediyorsunuz yaaa. eğer bu adam adam kazandırmada iyiyse o zaman fatih terim ne? kimleri kazandırdı. sergenler şifolar metin ali feyyazları kazandıranlar ne. 2 sene oldu yaa yeter artık inanmayın bu laflara. 10 tane adam aldı en ucuzu 2 milyon dolar. izin verin de 1 taneside iyi çıksın. klebersonuda harcadı bu arada onu unutmuşum. tigana geldiğinden beri futbolu unuttu kleb.
ROYAS Ofline   Alıntı ile Cevapla