Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2007, 16:32   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Juve, 'Anelka' dedi!

Juve, 'Anelka' dedi!

F.Bahçe'nin eski golcüsü Nicolas Anelka için önümüzdeki sezon Serie A'da güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Juventus'un devrede olduğu bildirildi.
İtalya İkinci Ligi'nde (Serie B) zirvede yer alan ve önümüzdeki Serie A'da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmanın peşinde olan Juventus, Nicolas Anelka'yı transfer etmek istiyor.
Juventus Teknik Direktörü Didier Deschamps'ın da kadrosunda görmek istediği 28 yaşındaki Anelka için İtalyan ekibinin 9 milyon sterlini gözden çıkardığı İngiliz ve İtalyan basınında yer alan haberler arasında. Bir dönem Fenerbahçe forması giyen ve şu an Premier Lig'de Bolton Wanderers'ta top koşturan Anelka'nın da İngiliz ekibinden ayrılmak istediğini yakın arkadaşlarına bildirdiği ifade ediliyor.
Bu arada, İngiliz ekipleri Everton ve Middlesbrough'nun da Anelka için girişimlerde bulunduğu ancak Fransız futbolcunun 'büyük' takımda oynama düşüncesi nedeniyle Juventus'u tercih edeceği belirtiliyor.
Anelka, Bolton Teknik Direktörü Sam Allardyce'ın sekiz yıllık kulüp kariyerine son vermesinin ardından mutsuzluğunu dile getirmişti. Kariyerine Fransız takımı Paris Saint Germain'de (PSG) başlayan Anelka, Arsenal ve Real Madrid'de top koşturduktan sonra tekrar PSG'ye dönmüş ardından Liverpool'da kiralık olarak forma giymişti. Manchester City kariyerinden sonra Fenerbahçe'ye gelen Fransız yıldız, Premier Lig'de oynamak istediğini söyleyerek Bolton'a transfer olmuştu. Anelka, Fransa Milli Takımı'nın da formasını giyiyor.

07.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla