Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 09:48   #7
Kartallica
 
Kartallica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
richardinho06´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu başlığı geyiğine mi açtın yoksa gerçekten buna mı inanıosun!!!Yılmaz vural dediğin adam trabzon un başına geçmedi mi ne yaptı peki hiçbirşey kovuldu!!!
Beşiktaş gibi bir takımın başına 2. sınıf bir hoca geçemez!!!İlla türk olacaksa Ertuğrul Sağlam ya da Mustafa Denizli geçmeli en azından kariyerleri belli ertuğrul biraz yeni olabilir ama yaptıkları ortada!!!yabancı derseniz samimi,taktik anlayışı iyi,disiplinli,sıcakkanlı bir hoca gelmeli...
arkadaşım trabzon farklı bi durum orda başarılı olan teknik direktörler çok nadir zaten milne de orda bişey yapamadı kıyaslamayla olmaz. bana göre beşiktaş tribünleri gibi yerinde duramayan bi teknik adam yılmaz vural hem de uluslararası teknik direktörlük belgesi de var yabancı dili falan da var futbolcuların altında ezilmeyecek bir yapıda rizedeyken heralde teşvik primi konusunda ortaya koyduğu tavırla da kamuoyunun takdirini kazanmış bir insan. mustafa denizli benim de diğer alternatifim ama ben şahsen yılmaz vuralı tercih ederim. yılmaz vural en önemlisi başarıya aç ve bana göre başarı için gerekli donanımlara da sahip.
__________________
Kartallica Ofline   Alıntı ile Cevapla