Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 14:17   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Pardew'in Premier'e geri dönüş umutları..

Pardew'in Premier'e geri dönüş umutları..

İngiltere Premier Lig'de bitime bir hafta kala Tottenham Hotspur deplasmanına çıkan Charlton Athletic, rakibine 2-0 yenilerek küme düştü. Takımın teknik patronu Pardew ise şimdiden Premier'e geri dönme sinyalleri verdi..

Premier Lig'de Tottenham Hotspur'a Dimitrav Berbatov ve Jermain Defoe'nin golleriyle 2-0 yenilen güney Londra ekibi Charlton, Premier Lig'e veda etti.

Charlton, yedi yıl sonra Premier Lig'e veda ederken, teknik direktör Alan Pardew, kabahatin yalnızca kendilerinde olduğunu, bahane aramamaları gerektiğini söyledi. Pardew, takımı büyük bir krizdeyken aldığını ancak ciddi değişiklikler yapamadığını da itiraf etti. Charlton, geçtiğimiz ay oynadığı altı maçta da galibiyet yüzü görememişti. Pardew, önümüzdeki sezon takımını tekrar birinci lige çıkaracağını iddia ederek, yönetimin kendisini desteklediğini ve takımı önümüzdeki sezon yüzde 90 oranında tutabileceğini de savundu.

Charlton, ligin ilk yarısında üst üste aldığı başarısız sonuçların ardından Ian Dowie'nin görevine son vermiş ardından göreve gelen Les Reed'in de görev süresi fazla olmamıştı. Pardew, Noel arasından sonra takımının bu sezon üçüncü teknik direktörü olarak göreve başlamıştı.
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla