Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 14:21   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Samuel Eto'o Fils Milan'a mı gidiyor?

Samuel Eto'o Fils Milan'a mı gidiyor?

Avrupa liglerinde sezon sonuna doğru yaklaşırken transfer piyasasında senaryolar konuşulmaya ve yazılmaya devam ediyor. AC Milan'ın Ronaldinho ısrarından sonra, İspanyol devi Barcelona'nın etkili golcüsü, tam adıyla Samuel Eto'o Fils için çok ciddi hazırlıklar yaptığı öne sürülüyor...


Bu sezon ortasında İtalya'nın güçlü ekiplerinden AC Milan, Barcelona'nın Brezilyalı yıldızı Ronaldinho için girişimlerde bulunmuş ve bu transferde son perde Milan cephesinin Barça ekibinin önünde 100 milyon euro gibi bir rakam sunacağı iddiası ile sona ermişti. Ronaldinho'nun da aynı zamanda menajeri olan abisi aracılığıyla Milan'ı sevdiğini belirtmesi ve İtalya'ya yeşil ışık yakması futbolseverleri heyecanlandırmıştı. Milan Ronaldinho girişimlerinde henüz tam anlamıyla sonuç alamasa da yazın bu transferin üzerine fazlasıyla gidecek gibi görünüyor.

İtalya'nın önde gelen gazetelerinden La Gazzetta Della Sport ise manşetten verdiği haberde Milan'ın Barça'nın yıldız golcüsü Eto'o'yu da İtalya'ya getirmek için çaba sarfettiğini duyurdu.

İspanya'da kendisine karşı yapılan ırkçı propogandalar ve hocası Rijkaard ile yaşadığı problemler ise Eto'o'nun Barcelona'dan ayrılabileceği yönündeki senaryoların gerçek olma ihtimalini arttırıyor. Eto'o için kollarını sıvayan iki ekip daha var. Daha önce Arsenal ve Liverpool yetkilileri yaptıkları açıklamada Eto'o ile ilgilenebileceklerini belirtmişlerdi. Bunun üzerine Eto'o Barcelona kulübü yetkililerin karşı çıkmasına rağmen İngiltere'de bu iki kulübün yetkilileriyle bir görüşme yaptığı öne sürülmüştü.
La Gazetta Della Sport ise yaptıkları araştırmalar ve aldıkları duyum sonrasında Kamerunlu forvetin Barça'da önümüzdeki sezon oynama ihtimalinin maksimum %40, Milan'da oynama ihtimalinin %40 ve bunun dışında diğer ekiplerin bu transferi gerçekleştirebileceği olasılığına ise %20 şans tanıyor.

08.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
-FReeDoM- Ofline