Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 15:51   #1
PeSiMisT_1903
ρєѕιмιѕтѕтуℓє
 
PeSiMisT_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
sir,abrahimoviçe özendi

Sir, Abramovich'e özendi!

Premier Lig Şampiyonu Manchester United'ın teknik direktörü Sir Alex Ferguson gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı.
Takımın tecrübeli çalıştırıcısı, M.United'ın, Roman Abramovich gibi bir sahibi olduğunu ve kendilerine 50 milyon puoundluk bir transfer bütçesi ayrılmasını istedi. Ferguson, "Gelecek sezon için kadromuza katacağımız 3 oyuncu belirledik ve bunların ortalama maliyetleri 50 milyon pound civarında olacak" dedi.
'Kırmızı Şeytanlar', Portekiz'in gelecekteki yıldızlarından olarak gösterilen Sporting Lizbon'lu kanat oyuncusu Nani'yle görüşmelerini sürdürüyor. Bayern Münih'le henüz anlaşılamamış olmasına rağmen İngiltere Milli Takım forması da giyen Owen Hargreaves'in önümüzdeki sezon Manchester United forması giymesi bekleniyor. United ayrıca, uzun süredir peşinden koştuğu Southampton'ın sol beki Gareth Bale'ı da bu sene bitirmek istiyor. Ferguson eğer bu üç oyuncuyu alırsa bir de golcüye ihtiyacı olacak. Uzun bir süredir Tottenham'ın Bulgar yıldızı Dimitar Berbatov'a övgüler yağdıran ve kendisinin hayranı olduğunu belirten tecrübeli teknik adam, bu oyuncuya da teklif yapmayı düşünüyor.
Abramovich taktiği
Sir Alex Ferguson, Roman Abramovich'in Chelsea'ye yaptığı gibi, Glazer kardeşlerden de aynı şeyi yapmasını ve takıma finansal açıdan yardım etmesini istiyor. Ferguson, "Arsenal, Liverpool ve Chelsea takımlarına yeni oyuncular katacak. Bu durumda geri düşmemek için hedeflediğimiz oyuncular üzerinde uğraş verip onları kadromuza katmak istiyoruz. En iyi oyuncular almak için kıyasıya bir yarış var. Böyle bir yarış söz konusu olunca para ön plana çıkıyor. Herkesin bir değeri vardır" diye konuştu.
Manchester United'ın uzun süredir ilgilendiği Owen Hargreaves'e kulübünden izin çıkmaması İskoç hocayı sinirlendirdi. Kurt hoca yaptığı açıklamada; "Herkes anlaşmanın bittiğini düşündü ama bazen bu tip sürprizler olabiliyor. Bizden, Owen için 20 milyon pound istediler ki bu çok gülünç" ifadeleri kullandı.
Chelsea'nin, Manchester'a transfer olacak oyuncuları kaptığını söyleyen Sir Alex Ferguson şunları söyledi; "Arjen Robben, John Obi Mikel, Michael Ballack ve Michael Essien Old Trafford'ta olacaklardı ancak Chelsea'de daha fazla kazanacakları için orayı tercih ettiler."
İskoç hoca ayrıca, "Biz, yeni oyuncular için her zaman çekiciyiz çünkü her hafta 76 bin kişi bizi izliyor. Bu kulübün dünya çapında bir ünü var ve bu çok büyük bir avantaj. Fakat tüm bunlara rağmen asıl savaş, Essien'e 27 milyon pound verdiğinizde başlıyor. Bunu Chelsea yapabilir. Bizim yaptığımız, oyuncuları olabildiğince sessiz sedasız izlemek. Böylece kontratları olabildiğince çabuk ve sessiz yapabiliriz." diyerek sözlerini tamamladı.
__________________
Beden Yoksa Ne Çare
Ruhumu Gömdüm MABEDE..!
PeSiMisT_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla