Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-05-2007, 16:54   #1
-FReeDoM-
 
-FReeDoM- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Elazığ'da hedef ilk 6

Elazığ'da hedef ilk 6

Türk Telekom Lig A'da ilk 6 mücadelesi veren Elazığspor, ligin son 2 haftasında oynayacağı maçları kazanmayı hedefliyor. Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Uşakspor maçından önce oynadıkları 3 maçta kaybettikleri için rakiplerine avantaj sağladıklarını, Uşakspor maçıyla birlikte yeniden kazanmaya başladıklarını ve rakiplerinin oynadıkları maçlarda aldıkları ve alacakları neticelere göre ilk 6 mücadelesinde rakipleri kadar şanslarının bulunduğunu söyledi. Şahan, şöyle konuştu:
"Ligdeki mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Takımların hedeflerine ulaşması, son iki haftada oynayacakları maçlarda alacakları puanlarla netleşecek. Elazığspor olarak bizim amacımız, ilk 6 takım arasında yer bularak ligi tamamlamak. Bunun için de ligin son 2 haftasında oynayacağımız Karşıyaka ve Gençlerbirliği Oftaşspor maçlarında varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Şu anda puan cetveline baktığımızda ilk 7 takımın geriden gelenlere göre şansları daha fazla. İlk 7 içinde yer alan takımlar, oynayacakları maçlarda alacakları netice kadar rakiplerinin oynayacağı maçlardaki sonuçlarına da bakacaklar. Bizim amacımız, son 2 maçımızı kazanıp 6 puanı hanemize yazdırmak. Ligde hiçbir maç kolay değil. Sahada gerekli mücadele verilmeden kazanılmıyor. Artık hiçbir takım göze hoş gelen, izleyenlerin keyif aldığı bir oyun sistemi içinde değil. Tüm takımların hedefi kendilerini planladıkları hedefe taşıyacak neticeleri alabilmek" dedi.
Mehmet Şahan, hafta sonu Karşıyaka ile deplasmanda oynayacakları maçla ilgili olarak da, "Karşıyaka maçı da gerçekten son derece zor. Rakibimizin ligde bulunduğu konum itibarıyla hiçbir iddiası yok. Biz kazanmak adına oynayacağız. Tabii ki, rakibimiz evsahibi olmanın avantajını kullanmak isteyecek. Biz de yapacağımız çalışmalarla gerekli önlemleri alacağız" ifadelerini kullandı. Elazığspor, hafta sonu Karşıyaka ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün kendi tesislerinde yapacağı tek idmanla sürdürecek.

08.05.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
-FReeDoM- Ofline   Alıntı ile Cevapla