Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-05-2007, 16:53   #12
akkernic
Banned
 
akkernic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
2. aday Luxemburgo!..

Lucescu'nun kapısını çalan Beşiktaş, Rumen teknik adamdan
2. aday Luxemburgo!..

olumsuz yanıt gelmesi ihtimalini gözönüne alarak Real Madrid'in ve Alex'in eski hocası Vanderlei Luxemburgo'yu da listesine ekledi...

Favori Mircea Lucescu ama...
"Artık yorulduğumu hissediyorum. Beni hiç kimse parayla satın alamaz. Bu nedenle sezon sonunda kesin olarak teknik adamlığı bırakıyorum..." Jean Tigana, Beşiktaş Yönetimi'ne ayrılık mesajını, Fransızlar'ın ünlü dergisi France Football aracılığıyla ve işte bu sözlerle vermişti. Bu gelişme sonrasında hemen harekete geçen Siyah-Beyazlılar'ın ilk durağı, tanıdık bir isimdi: Mircea Lucescu... Üstelik, 100. Yılı'nda Kara Kartal'ı yüksekten uçuran Luce'nin Shakthar Donetsk ile sözleşmesi de bu sezon sonunda (Haziran ayı ortası) bitiyordu.
Güney Amerika cephesi!
Türkiye'yi yakından tanıyan Rumen hocayı iknaya çalışan Başkan Yıldırım Demirören ve kurmayları, muhtemel olumsuzlukları da gözönüne alarak arayışlarını sürdürüyor. Bu konudaki ilk temas, yine geçmiş dönemlerde Beşiktaş'ta görev yapan Christoph Daum ile kuruldu. Ünlü futbol adamı, Kartallar'a ilginç bir isim önerdi: Lüksemburgo... Takımda Brezilyalı Ricardinho, Nobre ve Bobo ile Arjantinli Delgado'nun bulunması nedeniyle bu isme çok sıcak bakan yönetim, Luce'den 'hayır' yanıtı gelmesi halinde Lüksemburgo'ya gitme kararı aldı.
Vanderlei Luxemburgo kimdir?
Doğum tarihi: 10 Mayıs 1952
Doğum yeri: Brezilya
Başarıları: 5 Brezilya Şampiyonluğu, 1 Brezilya İkinci Ligi Şampiyonluğu, 1 Brezilya Kupası, 1 Copa America
Çalıştırdığı takımlar: Al Ittihad, Democrata, America, Bragantino, Guarani, Ponte Preta, Parana, Flamengo, Palmeiras, Corinthians, Cruzeiro, Santos, Real Madrid.
Fanatik
Angehängte Grafiken
Dosya tipi: jpg luxemburgo.jpg (45,1 KB (Kilobyte), 1x kez indirilmiştir)
__________________
Bütün Renkler Siyahta Başlar, Beyazda Biter.
akkernic Ofline   Alıntı ile Cevapla