Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 10:28   #1
aragornata
Banned
 
aragornata - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Utah maçında Dram, İnanç ve Zafer

Memo'nun maçında Fisher mucizesi

<H3>
Milliyet İNTERNET

Göz kanserinin bir türüyle mücadele eden 10 aylık küçük kızı New York'ta ameliyat olan Derek Fisher, maça gelmeyecekti. Üç saat süren ameliyat iyi geçti, Fisher üçüncü çeyreğin sonunda tünelden koşarak salona girdi. Takım arkadaşları, taraftarlar ve rakip tarafından alkışlarla karşılandı.
Isınamadan oyuna giren Fisher, takımına moral verdi, dördüncü çeyreğin sonlarındaki müthiş savunması ile giden maçı uzatmaya taşıdı. Uzatmada da birbirinden kritik 5 sayıya imza atan tecrübeli oyuncu gecenin kahramanı oldu. Özellikle son üçlüğü maçın galisbini belirledi. Oynadığı kısa süreye 11 sayı sıkıştıran Fisher maçtan sonra, "Bu geceyi nasıl bitirdim, gerçekten bilmiyorum, söyleyecek söz bulamıyorum. Benim önceliği her zaman ailemdir, eşimden izin alarak maça geldim" dedi.
Memo, 23 sayı 18 ribaund ile devleştiği maçta özellikle yine maçın sonlarında el yakan topları sokarak galibiyetin mimarlarından biri oldu. Utah bu sonuçla Batı Konferansı Yarı Finali'nde durumu 2-0'a getirip büyük avantaj sağladı. Golden State Warriors, ilk turda normal sezonun en iyi takımı Dallas Mavericks'i eleyip tarihi bir sürprize imza atmıştı.
__________________
Biz Malatya`daki Murat 131`leri
Ankaradaki 8-0 unutmadık unutturmayacağız.


Siyah beyazdı herşey
Yere göğe sığamadı sığdıramadık...

Konu aragornata tarafından (10-05-2007 Saat 10:29 ) değiştirilmiştir..
aragornata Ofline   Alıntı ile Cevapla