Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-05-2007, 11:47   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ın kasası doldu !

Türkiye Kupası'nı kaldıran Beşiktaş, 2 milyon 370 bin dolar ödülü kaptı. Süper Kupa Finali'ne de çıkacak olan Beşiktaş buradan da 1 milyon doları garantiledi..

Türkiye Kupası finalinde karşılaştığı K.Erciyes'i uzatmalarda devirerek kupayı müzesine götüren Beşiktaş, cebini de şişirdi. Kupada toplam ödül olarak 2 milyon 370 bin dolar kazanmayı başaran siyah-beyazlı takım, Ağustos ayında lig başlamadan oynanacak olan Süper Kupa'ya da katılma hakkını elde etti ve buradan da en az 1 milyon doları garantiledi. Erciyes ise Türkiye Kupası macerasını 1 milyon 870 bin dolar kazanarak kapattı.

KAZANIRSA DAHA ÇOK

İlk kez geçen sene gerçekleştirilen ve lig şampiyonu ile Türkiye Kupası'nı kazanan takımı karşılaştıran Süper Kupa da kulüpler için ciddi gelir unsuru haline geldi. Federasyon geçen sene buradan 3.5 milyon dolar gelir etmiş, giderleri düştükten sonra kalan 2.5 milyon doların yüzde 60'ını kazanan takıma, yüzde 40'ını ise diğer finaliste vermişti. Geçen sene de Süper Kupa'yı kazanan Beşiktaş 1.5 milyon doları kasasına koymuştu. İkinci ise 1 milyon dolar almıştı.
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla